31-6-banger-sisters-7-jaar-win-dylan-proosten-van-theo-barkel-1Banger Sisters is jarig… dat vraagt om een feestje! Inmiddels bestaat Banger Sisters al 7 jaar en hoe kunnen we dat nu beter vieren dan met geweldige leuke, mooie winacties voor onze lezers? Precies, en daarom staat bij Banger Sisters de hele maand augustus in het teken van winnen, winnen  en nog eens winnen. Vandaag maak je kans op Dylan Proosten van Theo Barkel! Doe mee en wie weet valt deze prijs straks op jouw deurmat!

 

31-6-banger-sisters-7-jaar-win-dylan-proosten-van-theo-barkel-2Dylan Proosten, vergeet mijn naam niet – Theo Barkel
Op 10 december 2011 had de toentertijd negentienjarige Dylan Proosten een bedrijfsfeest van de plaatselijke supermarkt waar hij in die tijd werkte. Om kwart voor één ’s nachts wordt de laatste foto gemaakt van hem… Om twee uur rijdt de bus weer weg van de feestlocatie… zonder Dylan… De volgende dag begint de zoektocht en zijn verdwijning komt zelfs landelijk in het nieuws. Wat voor tragedie heeft zich die bewuste avond afgespeeld…?

 

 

In samenwerking met zijn ouders, zijn beste vrienden én de beste specialisten op medisch en juridisch vlak is getracht de onderste steen boven te halen. Ook de bekende paragnost Peter van der Hurk en medium Christel van den Akker hebben hun medewerking verleend in een poging om de bizarre gebeurtenissen van die noodlottige avond te reconstrueren.

Ook kans maken op dit aangrijpende boek?
Stuur een mail met als onderwerp Dylan Proosten naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 7 september 2017

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.