19-banger-sisters-7-jaar-win-de-beproeving-van-marijke-verhoeven-1

Banger Sisters is jarig… dat vraagt om een feestje! Inmiddels bestaat Banger Sisters al 7 jaar en hoe kunnen we dat nu beter vieren dan met geweldige leuke, mooie winacties voor onze lezers? Precies, en daarom staat bij Banger Sisters de hele maand augustus in het teken van winnen, winnen  en nog eens winnen. Op 19 augustus kon je kans maken op De beproeving van Marijke Verhoeven! Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

19-banger-sisters-7-jaar-win-de-beproeving-van-marijke-verhoeven-2
De beproeving – Marijke Verhoeven
Het is dertig jaar geleden dat Fiona, de geest van een Vikingvrouw, op Kenning voor het laatst is gezien. Als Nina na haar aankomst op het rustige Deense eiland nietsvermoedend vertelt, dat ze een blonde vrouw in een witte jurk voorbij heeft zien rennen, is het gedaan met de rust.

Politieman Torben Olsen probeert zo goed hij kan de gemoederen van de theatrale eilanders te bedaren. Echt druk maakt Torben zich pas over de mysterieuze psychiater Marcus Holm, die met zijn volgelingen is neergestreken op Kenning. Is het een sekte? En wat is de rol van Marcus in de onopgeloste moord op Kenning dertig jaar terug….

De Beproeving is een romantische thriller, die zich afspeelt op het Deense eiland Kenning bevolkt door uitgesproken, kleurrijke personages. De mix van romantiek, spanning, humor en een vleugje paranormale geheimzinnigheid maakt dit eerste deel over Kenning tot een duister, heerlijk spannend en mysterieus verhaal

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, De beproeving van Marijke Verhoeven komt zo snel mogelijk jullie kant op!
* Saskia van Poppel
* Angela ten Ham
* Paul Konings

 

written by

1 reactie op Banger Sisters 7 jaar! Winnaars De beproeving van Marijke Verhoeven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.