13-banger-sisters-7-jaar-win-een-gesigneerde-exemplaar-van-zeezucht-van-marlies-van-der-wel-1Banger Sisters is jarig… dat vraagt om een feestje! Inmiddels bestaat Banger Sisters al 7 jaar en hoe kunnen we dat nu beter vieren dan met geweldige leuke, mooie winacties voor onze lezers? Precies, en daarom staat bij Banger Sisters de hele maand augustus in het teken van winnen, winnen  en nog eens winnen. Vandaag maak je kans op een gesigneerde exemplaar van Zeezucht van Marlies van der Wel! Doe mee en wie weet valt deze prijs straks op jouw deurmat!


13-banger-sisters-7-jaar-win-een-gesigneerde-exemplaar-van-zeezucht-van-marlies-van-der-wel-2
Zeezucht – Marlies van der Wel
Vanaf het moment dat Jonas als kind de zee ziet, weet hij het, dit is zijn thuis. Niet om ernaar te kijken, in te zwemmen of op te varen. Hij wil één zijn met de zee, en er nooit meer uit. Zijn leven lang jut hij het strand af, opzoek naar voorwerpen om bizarre installaties mee te bouwen die hem op weg moeten helpen naar een nieuw leven tussen de vissen. Nu Jonas oud is moet hij de beperkingen van zijn uitvindingen en lichaam onder ogen zien. De tijd begint te dringen…

Maar eerst was er een film! Marlies van der Wel begon in 2013 met het maken van een drietal trips door Nederland om kilometers strand af te jutten. Ze was ontelbare uren aan het schrijven en schetsen. Marlies tekende en animeerde alle 150 verschillende shots zelf, gebruikmakend van een collagetechniek die haar karakteristieke artwork combineert met op het strand gevonden spullen. Elk shot begint met een potloodschets. De achtergronden worden gecreëerd met foto’s van trips naar Terschelling. Vlakken worden geverfd voor textuur en gezichten getekend. Dit alles werd de rijke collage van waaruit het animeren kon beginnen.

De korte animatiefilm Zeezucht ging in 2015 op het Nederlands Film Festival in première en won vele prijzen, waaronder de Best Animated Short op het filmfestival van Toronto. Nieuwsgierig geworden, bekijk hier de trailer.

Ook kans maken op een gesigneerde exemplaar van dit bijzondere boek?
We mogen er maar liefst twee weggeven!
Stuur een mail met als onderwerp Zeezucht naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 20 augustus 2017

 

written by

1 reactie op Banger Sisters 7 jaar! Win een gesigneerd exemplaar van Zeezucht van Marlies van der Wel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.