14-banger-sisters-7-jaar-win-de-lange-weg-naar-vertrouwen-van-bianca-van-strien-1Banger Sisters is jarig… dat vraagt om een feestje! Inmiddels bestaat Banger Sisters al 7 jaar en hoe kunnen we dat nu beter vieren dan met geweldige leuke, mooie winacties voor onze lezers? Precies, en daarom staat bij Banger Sisters de hele maand augustus in het teken van winnen, winnen  en nog eens winnen. Vandaag maak je kans op De lange weg naar vertrouwen van Bianca van Strien! Doe mee en wie weet valt deze prijs straks op jouw deurmat!


14-banger-sisters-7-jaar-win-de-lange-weg-naar-vertrouwen-van-bianca-van-strien-2
De lange weg naar vertrouwen – Bianca van Strien
Yvette Medina staat na de zoveelste mishandeling van haar vriend Daaf, met een gepakte koffer op straat, omdat ze weet dat ze niet langer bij hem kan blijven.

In een opwelling, besluit ze haar vroegere schoolvriendin Sineke op te bellen, in de hoop dat zij haar misschien kan helpen. Ze hebben elkaar al jaren niet meer gezien en ook Daaf weet niet van haar bestaan af.

Sineke is blij haar, ondanks de omstandigheden, weer te zien en Yvette kan bij haar komen wonen, om weer grip op haar leven te krijgen.

Behalve Sineke heeft ze er meteen weer een hele familie bij. Ook Axel, de tweelingbroer van Sineke is ineens weer in haar leven. Als elfjarige heeft Yvette hem ooit wel leuk gevonden, maar na haar ervaringen met Daaf is het nogal moeilijk om nog iemand te vertrouwen…

Ook kans maken op dit bijzondere boek?
Stuur een mail met als onderwerp De lange weg naar vertrouwen naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 21 augustus 2017

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.