24-banger-sisters-7-jaar-win-getekend-door-de-oorlog-van-nancy-walburg-1Banger Sisters is jarig… dat vraagt om een feestje! Inmiddels bestaat Banger Sisters al 7 jaar en hoe kunnen we dat nu beter vieren dan met geweldige leuke, mooie winacties voor onze lezers? Precies, en daarom staat bij Banger Sisters de hele maand augustus in het teken van winnen, winnen  en nog eens winnen. Vandaag maak je kans op Getekend door de oorlog van Nancy Walburg! Doe mee en wie weet valt deze prijs straks op jouw deurmat!  


24-banger-sisters-7-jaar-win-getekend-door-de-oorlog-van-nancy-walburg-2
Getekend door de oorlog – Nancy Walburg
Kees Verhagen is vijftien jaar oud als de oorlog echt doorbreekt in Broekhoven, Tilburg. Opgegroeid in een smokkelaarsfamilie brengt ook hij de oorlog smokkelend door. Dat dit niet zonder gevaar is, komt Kees snel achter. Hij wordt geregeld opgepakt en komt in verschillende werkkampen terecht, maar slaagt er ook in om te ontsnappen en vlucht kilometers door de Brabantse bossen. In de loop der jaren ziet hij de vreselijkste dingen, die hem tekenen voor de rest van zijn leven.

 

 

‘Getekend door de oorlog’ is een boek gebaseerd op de herinneringen van Kees Verhagen aan de tijd van de tweede wereldoorlog. Nancy Walburg (1976) tekende het verhaal op naar aanleiding van diverse gesprekken met Kees.

Ook kans maken op dit mooie boek?
Stuur een mail met als onderwerp Getekend door de oorlog naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 31 augustus 2017

written by

1 reactie op Banger Sisters 7 jaar! Win Getekend door de oorlog van Nancy Walburg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.