25-banger-sisters-7-jaar-win-van-werkloos-naar-depressief-van-rob-van-spanje-1Banger Sisters is jarig… dat vraagt om een feestje! Inmiddels bestaat Banger Sisters al 7 jaar en hoe kunnen we dat nu beter vieren dan met geweldige leuke, mooie winacties voor onze lezers? Precies, en daarom staat bij Banger Sisters de hele maand augustus in het teken van winnen, winnen  en nog eens winnen. Vandaag maak je kans op Van werkloos tot depressief van Rob van Spanje! Doe mee en wie weet valt deze prijs straks op jouw deurmat!


25-banger-sisters-7-jaar-win-van-werkloos-naar-depressief-van-rob-van-spanje-2
Van werkloos tot depressief – Rob van Spanje
‘Van werkloos tot depressief’ is een autobiografisch verhaal: een zeer openhartige beschrijving van een jarenlange zoektocht naar een nieuwe toekomst.
Onderwerpen die de revue passeren zijn onder andere: Wat betekent het om werkloos te worden en te zijn? Met welke instanties krijg je te maken? Het aparte wereldje van re-integratie en is dit geldverspilling? Volledig arbeidsongeschikt en chronisch depressief; wat is dat?

Het boek is vlot geschreven, leest heel gemakkelijk en is daardoor toegankelijk voor een breed publiek. Rode draad: Hoe moeilijk kan het zijn om beperkingen te accepteren en een nieuwe koers in te slaan? Een absolute aanrader voor lotgenoten en hulpverleners!

Ook kans maken op dit openhartige boek? We mogen twee exemplaren weggeven!
Stuur een mail met als onderwerp Van werkloos tot depressief naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 1 september 2017

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.