08-banger-sisters-7-jaar-win-groen-leven-doet-je-goed-van-anna-maria-van-den-berg-1Banger Sisters is jarig… dat vraagt om een feestje! Inmiddels bestaat Banger Sisters al 7 jaar en hoe kunnen we dat nu beter vieren dan met geweldige leuke, mooie winacties voor onze lezers? Precies, en daarom staat bij Banger Sisters de hele maand augustus in het teken van winnen, winnen  en nog eens winnen. Vandaag maak je kans op Groen leven doet je goed van Anna Maria van den Berg! Doe mee en wie weet valt deze prijs straks op jouw deurmat!

 

08-banger-sisters-7-jaar-win-groen-leven-doet-je-goed-van-anna-maria-van-den-berg-2Groen leven doet je goed – Anna Maria van den Berg
Groen leven is goed voor jou en voor Moeder Aarde en makkelijk in te passen in je – drukke – leven. In verbinding met de natuur boek je snel en eenvoudig positieve resultaten. Bovendien zul je merken dat je vaker het pad van je hart volgt.

 

Dit praktische jaarboek helpt je om groen leven op jouw eigen manier te ontdekken. Anna Maria van den Berg introduceert de zeven voordelen van groen leven:

1. Fitter met nieuwe energie
2. Lekkerder in je vel
3. Betere focus en concentratie
4. Meer rust en tijd voor jezelf
5. Meer plezier en voldoening
6. Wijzer over je natuurlijke ritme
7. Bewuster van je eigen kracht

Per voordeel geeft ze praktische informatie, inspirerende tips en laagdrempelige oefeningen om aan de slag te gaan. Je kunt er ook voor kiezen om volgens de seizoenen te werken of eerst met de bonusthema’s over stilstaan in het licht, je adem en gedachtekracht aan de slag te gaan. Welke manier je ook kiest, jij vindt jouw weg naar duurzaam geluk.

Ook kans maken op dit bijzondere boek?
Stuur een mail met als onderwerp Groen leven doet je goed naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 15 augustus 2017

 

written by

2 reacties op Banger Sisters 7 jaar! Win Groen leven doet je goed van Anna Maria van den Berg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.