16-banger-sisters-7-jaar-win-het-probleem-met-bokken-en-schapen-van-joanna-cannon-1Banger Sisters is jarig… dat vraagt om een feestje! Inmiddels bestaat Banger Sisters al 7 jaar en hoe kunnen we dat nu beter vieren dan met geweldige leuke, mooie winacties voor onze lezers? Precies, en daarom staat bij Banger Sisters de hele maand augustus in het teken van winnen, winnen  en nog eens winnen. Vandaag maak je kans op Het probleem met bokken en schapen van Joanna Cannon! Doe mee en wie weet valt deze prijs straks op jouw deurmat! 


16-banger-sisters-7-jaar-win-het-probleem-met-bokken-en-schapen-van-joanna-cannon-2
Het probleem met bokken en schapen – Joanna Cannon
Engeland, 1976. Mevrouw Creasy wordt vermist en op straat is het geroddel niet van de lucht. De tienjarige Grace en Tilly gaan zelf op onderzoek uit. Terwijl ze proberen te begrijpen wat ze zien en horen, ontvouwt zich een ingewikkelde geschiedenis boordevol bedrog, want iedereen in de buurt heeft wel iets te verbergen. Naarmate de buurt zijn geheimen prijsgeeft, ontdekken de amateurdetectives veel meer dan ze hadden gedacht.

Deels whodunnit, deels een verhaal over volwassen worden is Het probleem met bokken en schapen een eigenzinnige en betoverende debuutroman over een gemeenschap die behoefte heeft aan absolutie en twee meisjes die leren wat het betekent om ergens bij te horen.

Ook kans maken op dit spannende boek?
Stuur een mail met als onderwerp Het probleem met bokken en schapen naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 23 augustus 2017

written by

2 reacties op Banger Sisters 7 jaar! Win Het probleem met bokken en schapen van Joanna Cannon!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.