01-banger-sisters-7-jaar-win-een-banger-sisters-fanpakket-1Banger Sisters is jarig… dat vraagt om een feestje! Inmiddels bestaat Banger Sisters al 7 jaar en hoe kunnen we dat nu beter vieren dan met geweldige leuke, mooie winacties voor onze lezers? Precies, en daarom staat bij Banger Sisters de hele maand augustus in het teken van winnen, winnen  en nog eens winnen. We gingen feestelijk van start met een prijs voor echte fans van Banger Sisters; een heus Banger Sisters Fanpakket! Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Op 1 augustus gingen we van start met onze feestmaand ter ere van de 7e verjaardag van Banger Sisters. De eerst prijs die we weg gingen geven was een wel heel bijzondere, iets voor de echte Banger Sisters Fans. Speciaal voor jullie maakten wij het Banger Sisters Fanpakket!

01-banger-sisters-7-jaar-win-een-banger-sisters-fanpakket-2
Wat zit er in het Banger Sisters Fanpakket:
Een originele Banger Sisters shopper, alleen voor échte fans natuurlijk
Een Banger Sisters krabber. Waar anderen de vogelpoep met hun nagels van de ramen moeten krabben heb jij een handig krabbertje. Gaat het straks in de donkere maanden weer vriezen? Ook dan kun je deze handige Banger Sisters krabber gebruiken. Multifunctioneel dus!
Als laatste natuurlijk nog twee pennen, want wie schrijft die blijft tenslotte.

 

 

Gefeliciteerd Barbara uit Eindhoven, het Banger Sisters Fanpakket komt jouw kant op!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.