30-banger-sisters-7-jaar-win-warrior-cats-vuursters-missie-van-erin-hunter-1Banger Sisters was jarig… dat vroeg om een feestje! Inmiddels bestaat Banger Sisters al 7 jaar en hoe konden we dat nu beter vieren dan met geweldige leuke, mooie winacties voor onze lezers? Precies, en daarom stond bij Banger Sisters de hele maand augustus in het teken van winnen, winnen  en nog eens winnen. Op 30 augustus kon je kans maken op Warrior Cats – Vuursters missie van Erin Hunter! Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

 

30-banger-sisters-7-jaar-win-warrior-cats-vuursters-missie-van-erin-hunter-2Warrior Cats – Supereditie 1 – Vuursters missie – Erin Hunter
Er heerst eindelijk vrede tussen de Clans en het gaat ze alle vier voor de wind.
Maar dan ontdekt Vuurster een duister en schokkend geheim. Hij voelt zich bedrogen omdat de SterrenClan hem nooit iets over een Vijfde Clan heeft verteld, en begint een riskante zoektocht om een lang vergeten onrecht te herstellen. Wat de legendarische leider van de DonderClan ook zal vinden aan het einde van zijn reis, één ding is zeker: niets zal ooit hetzelfde zijn.

 

*Ontdek de avonturen van jouw favoriete krijger in één titel.
*Superdikke editie buiten de reeksen
*Dubbeldik

Gefeliciteerd E. Meijer, Warrior Cats – Vuursters missie van Erin Hunter valt binnenkort op jouw deurmat!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.