31-1-banger-sisters-7-jaar-win-een-filmpakket-van-patti-cakes-1Banger Sisters was jarig… dat vroeg om een feestje! Inmiddels bestaat Banger Sisters al 7 jaar en hoe konden we dat nu beter vieren dan met geweldige leuke, mooie winacties voor onze lezers? Precies, en daarom stond bij Banger Sisters de hele maand augustus in het teken van winnen, winnen  en nog eens winnen. Op 31 augustus kon je kans maken op een Win een filmpakket van Patti Cakes!! Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!


31-1-banger-sisters-7-jaar-win-een-filmpakket-van-patti-cakes-2
Patti Cake$
De 23-jarige Patricia Dombrowski, ook wel bekend als Patti Cake$ of Killa P, woont in een vervallen stadje in New Jersey. Ze droomt van een carrière als succesvolle rapper, maar ze is gewoontjes en wordt door de rappers op straat uitgelachen. Thuis zit ze vast tussen haar liefhebbende, invalide oma en haar verbitterde moeder. Daarom werkt ze keihard om extra geld te verdienen en grijpt ze elke kans aan om haar muziek naar buiten te brengen. Met de hulp van haar beste vriend Jheri, de mysterieuze muzikant Basterd én haar oma, gaat ze de pestkoppen, onbetaalde rekeningen en onvervulde dromen te lijf!

 

31-1-banger-sisters-7-jaar-win-een-filmpakket-van-patti-cakes-4
Patti Cake$ is het speelfilmdebuut van de Amerikaanse regisseur Geremy Jasper. Met een cameo voor de legendarische MC Lyte, die de weg vrij maakte voor een hele generatie vrouwelijke rappers. De film werd geselecteerd voor de Quinzaine des Réalisateurs van het Cannes Filmfestival en genomineerd voor de Grand Jury Prize op het Sundance Filmfestival.

 

31-1-banger-sisters-7-jaar-win-een-filmpakket-van-patti-cakes-3
Banger Sisters mag twee keer een filmpakket van Patti Cake$  weggeven. In dit pakket zit een rapper’s starter kit met postkaart You can do this, een  notebook en potlood van Paper Fuel, een ‘BITCH’ gouden ketting, 100-dollar bill insteekportomonnee en uiteraard 2 vrijkaarten voor de film Patti Cake$  .

 

 

 

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, het filmpakket van Patti Cake$  valt binnenkort op jullie deurmat!
* A.van Dalen
* Femke uit Den Haag

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.