Whoehoe, Banger Sisters viert in augustus haar 8e verjaardag! Als dát geen reden is voor een feestje… dat vinden wij nu ook! En daarom gaan we in deze feestmaand elke dag –ja, je leest het écht goed, elke dag!- een mooie prijs weggeven en sluiten we af met een superwinactie. Vandaag maak je kans op een gesigneerd exemplaar van Een jaar koken in de Provence van Marita van der Vyver! Doe mee en wie weet ben jij straks de winnaar van deze mooie prijs!

Een jaar koken in de Provence – Marita van der Vyver
Verhalen en recepten van een Zuid-Afrikaanse schrijfster in Frankrijk
Marita en haar grote, samengestelde gezin zijn net als alle gezinnen met kinderen die liever hamburgers en friet eten dan de culinaire hoogstandjes van hun ouders. Marita heeft geen tijd, energie of geld om pretentieuze gerechten met dure ingrediënten te bereiden, en ze geeft niks om slakken, kikkerbilletjes en andere Franse specialiteiten.
De recepten in Een jaar koken in de Provence zijn dan ook de favoriete gerechten die Marita en haar familie en vrienden in de zomer eten aan lange tafels onder de oude plataan in de tuin. Of, in de andere seizoenen, in de ruime woonkeuken van hun natuurstenen huis in een middeleeuws dorpje in Zuid-Frankrijk. Provençaalse, mediterrane en Zuid-Afrikaanse maaltijden die net zo lekker smaken onder een jacarandaboom als onder een kiepersol of welke andere boom dan ook.
Gelardeerd met verhalen over haar leven in Frankrijk, vormt Een jaar koken in de Provence een heerlijk inspirerend boek om uit te lezen en te koken. Met recepten als Baskische kip, Kaapse curry, citroen-meringuetaart, bobotie en Provençaalse groenteschotel.

Orlando ~ 9789492086709 ~ 320 pagina’s ~ € 19,95

Ook kans maken op deze gave prijs? We mogen maar liefst drie gesigneerde exemplaren weggeven!
Stuur een mail met als onderwerp Een jaar koken in de Provence naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 2 september 2018

written by

3 reacties op Banger Sisters 8 jaar! Win een gesigneerd exemplaar van Een jaar koken in de Provence van Marita van der Vyver!

  1. Wat zou ik het een eer vinden om een gesigneerd exemplaar van Een jaar koken in de Provence van Marita van der Vyver te winnen! Daarmee zou het grote genieten gaan beginnen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.