Whoehoe, Banger Sisters vierde heel augustus haar 8e verjaardag! Dat was een reden voor een feestje en daarom gaven  we in deze feestmaand elke dag –ja, je leest het écht goed, elke dag!- een mooie prijs weg. We sluiten natuurlijk af met een superwinactie, vandaag kun je kans maken op één van de vijf waanzinnige cadeaupakketten! Doe mee en wie weet ben jij straks de winnaar van deze mooie prijs!

Wat een feest, wat een prijzen! En wat een bergen reacties hebben we mogen ontvangen!
Het is ons wel duidelijk dat jullie, onze lezers, dol zijn op cadeautjes. Helaas komt aan alles een einde, ook aan onze feestmaand. Maar we kunnen natuurlijk niet afsluiten voordat we een laatste super winactie doen! In deze allerlaatste winactie ter ere van onze achtste verjaardag geven we maar liefst vijf waanzinnige cadeaupakketten vol prijzen weg!

Helemaal te gek natuurlijk, maar wat zit er eigenlijk precies in zo’n waanzinnig cadeaupakket vol prijzen ? We zetten het allemaal voor je op een rijtje:

Bunlimited Hot Dog Kit van Struik
Een heerlijk maaltijdpakket van Struik met daarin vier hotdogs, gebakken uitjes, ketchup en mosterd. Het enige wat je zelf nog moet toevoegen is een lekker broodje. Gewoon even de heerlijke hotdogs warm maken, in een hotdogbun leggen en royaal mosterd en ketchup erover doen. Maak je hotdog helemaal af met wat gebakken uitjes en je hebt een heerlijke, snelle maaltijd. Als dat geen smullen is!

 

 

Wilhelmina Pepermunt van Fortuin
Een multi-pack met daarin vier rollen Wilhelmina pepermunt van 50 gram per rol. De bijzondere smaak van Wilhelmina pepermunt komt goed tot zijn recht in deze fijne tabletten! De kleinere vorm en de fijne structuur van dit tablet staat garant voor de bijzondere smaak van Wilhelmina Pepermunt.

 

 

 

CD De Leukste Kids Hits Zomer 2018
Met trots presenteert Cloud 9 Kids de 2CD De Leukste Kids Zomerhits 2018. Uiteraard zoals altijd een 2 CD met de 40 Leukste Hits en staat natuurlijk vol met de belangrijkste hits van dit moment. Op deze CD staan o.a. tracks van; Kinderen Voor Kinderen, Sarah & Julia, Fource, Maan, Mylene & Rosanne en vele anderen! Een CD die absoluut dus niet mag ontbreken in de leukste kids hits collecte van elk kind.

 

 

 

CD Summer Dance Megamix top 100 2018
Maar liefst 3CD in the mix met leuke hits om te swingen in de zomer. Deze editie is gemixt door Martin Pieters, bekend van de eindejaarsmix van het programma Radio 538 Mix Of The Year.
Op dit drie cd tellend album staan onder andere toppers zoals Armin van Buuren, Afrojack , Sunnery James, Nielson, Maan en vele, vele anderen. Laat het feest maar beginnen!

 

 

DVD Narcos ~ Seizoen 3
In dit derde seizoen van Narcos gaat de Colombiaanse cocaïneoorlog een nieuwe fase in. Na de gewelddadige dood van Pablo Escobar in 1993 is er een soort vacuüm ontstaan. Maar er staan genoeg kandidaten te trappelen om de leemte te vullen. Het meest kansrijk is het Calikartel, dat in de tijd van Escobar in de luwte heeft kunnen groeien. Deze organisatie wordt geleid door de gebroeders Rodriguez, de openlijk homoseksuele gangster Pacho en hun New Yorkse partner Chepe Santacruz. Zij gooien het over een andere boeg dan het Medellinkartel, met een quasi-vriendelijke benadering. Een van de Rodriguez-broers kondigt zelfs aan dat zijn organisatie binnen een half jaar helemaal zal stoppen met de cocaïnehandel. Maar het wantrouwen van de buitenwereld is groot en ook binnen het kartel broeit er van alles. Naarmate de spanning oploopt, zien we hoe DEA-agent Javier Peña en zijn collega’s hun verbeten strijd tegen de cocaïnecriminelen voortzetten.

 

DVD Goede Tijden, Slechte Tijden~ seizoen 19
Op 21 augustus is alweer het negentiende seizoen van Nederlands langstlopende dramaserie, Goede Tijden, Slechte Tijden op DVD verschenen. Dit is het seizoen waar wij kennis maken met de verloren zoon van de familie Sanders, Lucas Sanders (Ferry Doedens). Ook komt Danny de Jong (Jan Kooiman) op verzoek van Charlie onverwachts en ongewenst door zijn broer Rik naar Meerdijk.

In de cliffhanger van seizoen 18 van Goede Tijden, Slechte Tijden zagen we hoe Rik en Anita van een balkon werden geduwd door een dronken Dennis. Aan het begin van dit nieuwe seizoen blijkt het stel de val te hebben overleefd. Ludo worstelt nog steeds met zijn verleden en wordt geplaagd door een gruwelijke herinnering. Zijn zus Maxime komt naar Meerdijk om eindelijk een goede relatie met hem op te bouwen. Janine zet René onder druk nadat Nina heeft verteld dat ze door hem is verkracht. Noud betrapt de mooie Vicky met Dex, die haar wil onderbrengen bij een dubieus modellenbureau. Kortom, alle personages in Meerdijk beleven weer het nodige lief en leed. En dan moet het grootste drama van dit seizoen nog komen…

 

Twee bioscoopkaartjes voor The Children Act
The Children act van regisseur Richard Eyre (Notes on A Scandal) is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Booker-Prize winnaar Ian McEwan (‘Atonement’), die tevens het scenario schreef voor de film. Fiona Maye (Oscar®- winnares Emma Thompson) is een gerespecteerd rechter aan het Hooggerechtshof waar ze bekend staat om haar professionele en weloverwogen uitspraken binnen het complexe familierecht. Wanneer haar huwelijk met Jack (Stanley Tucci) lijkt te bezwijken onder haar toewijding voor het vak stort Fiona zich op een ingewikkelde zaak.

De 17-jarige Adam (Fionn Whitehead, DUNKIRK) heeft leukemie en zal zonder een bloedtransfusie niet lang meer leven. Vanwege zijn geloof als Jehovah’s getuige weigert Adam de noodzakelijke medische hulp te accepteren. Fiona moet besluiten of hij te jong is om zelf over leven en dood te beslissen of dat het recht op vrije wil toch zwaarder weegt. Haar uitspraak heeft hoe dan ook grote gevolgen voor hen beiden.

The Children act draait vanaf 20 september in de bioscoop, bekijk hier alvast de trailer.


Banger Sisters Fanpakket
Natuurlijk hebben we speciaal voor het feestelijk cadeaupakket een bijzonder Banger Sisters Fanpakket samengesteld… en dit zit er allemaal in: Een originele Banger Sisters shopper, zo’n mooie glimmende Banger Sister Boekenlegger, de handige Banger Sisters Sleutelhanger en als laatste natuurlijk nog de enige echte Banger Sisters pen.

 

 

 

Ook kans maken op dit waanzinnig cadeaupakket vol prijzen? We geven er maar liefst vijf weg!
Stuur een mail met als onderwerp Feestelijk cadeaupakket naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 7 september 2018

 

written by

4 reacties op Banger Sisters 8 jaar! Win een waanzinnig cadeaupakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.