Whoehoe, Banger Sisters viert in augustus haar 8e verjaardag! Als dát geen reden is voor een feestje… dat vinden wij nu ook! En daarom gaan we in deze feestmaand elke dag –ja, je leest het écht goed, elke dag!- een mooie prijs weggeven en sluiten we af met een superwinactie. Vandaag maak je kans op het boek Het raadsel van de papegaaien van Renate Mamber! Doe mee en wie weet ben jij straks de winnaar van deze mooie prijs!

 

Het raadsel van de papegaaien van Renate Mamber
Sebastiaan heeft een schat gestolen. Nou vooruit, hij heeft hem gevonden. En toen bedacht hij dat het grappig zou zijn om daarmee drie beruchte piraten te pesten. Maar de schat blijkt het begin van een mysterie met pratende papegaaien, een dronken dwaas, een hebzuchtige tante en een raar meisje. Sebastiaan denkt het mysterie wel te kunnen ontrafelen, want iedereen ziet hem toch altijd over het hoofd. Ja toch?

 

 

Het raadsel van de papegaaien is een kleurrijk avonturenverhaal. Het speelt zich af in Port Royal, Jamaica, toen het daar nog vol zat met piraten en ander gespuis.

De Vier Windstreken ~ 9789051165913 ~ 167 pagina’s ~ € 14,95

Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Het raadsel van de papegaaien naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 3 september 2018

 

written by

1 reactie op Banger Sisters 8 jaar! Win Het raadsel van de papegaaien van Renate Mamber!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.