Hieperdepiep hoera… Banger Sisters viert heel augustus haar 9e verjaardag! En dat is vooral boffen voor onze lezers, want we gaan bergen prijzen weggeven. Elke dag hebben we een nieuwe winactie en natuurlijk sluiten we deze feestmaand af met een dag vol winacties én super-te-gek-gave cadeaupakketten. Vandaag maak je kans op de Jaarplanner 2019/2020 ~ Leven met de seizoenen van Manon Berendse! Doe mee en wie weet ben jij straks de winnaar van deze mooie prijs!

Jaarplanner 2019/2020 ~ Leven met de seizoenen – Manon Berendse
De Jaarplanner Leven met de Seizoenen begint een begrip te worden. Steeds meer mensen gebruiken deze praktische weekagenda die synchroon loopt met het schooljaar en de eigenheid van de seizoenen als uitgangspunt heeft.

Een musthave voor iedereen die wil leven met het jaar! De jaarplanner biedt een weekcalendarium van juli 2019 t/m augustus 2020, twee weken tegelijk in beeld + maandoverzicht. Veel schrijfruimte voor elke dag (ochtend, middag, avond, notities) en een inspirerende bewaarpagina aan het begin van elke maand. Tips & moois over opvoeden, buiten en binnen zijn & prikkelende quotes.

De Jaarplanner 2019/2020 ~ Leven met de seizoenen – Manon Berendse  is een handige hulp om privéplanning en schoolzaken te combineren en volop aandacht voor de jaarfeesten en de seizoenen!

Ook kans maken op deze mooie prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Jaarplanner naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 3 september 2019

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.