Hieperdepiep hoera… Banger Sisters viert heel augustus haar 9e verjaardag! En dat is vooral boffen voor onze lezers, want we gaan bergen prijzen weggeven. Elke dag hebben we een nieuwe winactie en natuurlijk sluiten we deze feestmaand af met een dag vol winacties én super-te-gek-gave cadeaupakketten. Vandaag maak je kans op een Cartoon Network Pakket! Doe mee en wie weet ben jij straks de winnaar van deze coole prijs!


Augustus wordt een maand die je niet mag missen op Cartoon Network. Banger Sisters geeft je graag de highligths van augustus en mag natuurlijk ter ere van onze 9e verjaardag een supergave prijs weggeven!


De Powerpuff Girls

De stad Townsville ziet er op het eerste gezicht uit als een prachtige, bruisende stad, maar laat je niet voor de gek houden! Er ligt kwaad op de loer! En er zijn maar drie meiden die slechteriken op afstand kunnen houden: Blossom, Bubbles en Buttercup. Ook wel bekend als De Powerpuff Girls.

Het combineren van school, op tijd naar bed gaan en gigantische monsters verslaan lijkt misschien lastig, maar samen kunnen de Powerpuff Girls de wereld aan. Ze nemen het op tegen de grootste schurken en laten zien hoe het nou echt is om als meisjes te vechten! Nadat ze in het hele universum het kwaad heeft bestreden, keert ook Bliss weer terug!

Bekijk de gloednieuwe afleveringen van De Powerpuff Girls van 12 t/m 17 augustus om 15:55 uur.


Zomer Kamp Eiland

Weg van hun ouders moeten Oscar en Hedgehog alle moed bij elkaar rapen om door de mysteries en wonderen van het magische zomerkamp te navigeren, waar kampleiders heksen zijn, paarden eenhoorns worden, en monsters onder het bed leven. Niet alle kampen bieden de mogelijkheid om te zwemmen met een pratende haai in het zwembad, onder het bed te kruipen naar een ander universum, of vrienden te worden met de maan, maar in Zomer Kamp Eiland kan alles gebeuren.

Gloednieuwe afleveringen van Zomer Kamp Eiland zie je vanaf 5 augustus doordeweeks om 10:50 uur, alleen bij Cartoon Network.


OK K.O.! Jij wordt een held

De wereld is een knettergekke wedloop geworden! Om niet achter te raken, moet IEDERE LAATSTE PERSOON OP AARDE een held met superkrachten worden! Dit is een wereld waarin de prestaties van superhelden en gigantisch grote strijden een normaal onderdeel van de dag zijn. Maar zelfs in zo’n actievolle wereld, moeten helden ook nog steeds gewone dingen doen, zoals het behouden van een baan en naar de supermarkt gaan. Deze serie gaat over zo’n held… K.O.!

K.O. is de nieuwste medewerker bij het fantastische winkelcentrum voor helden met superkrachten: Lakewood Plaza Turbo. Hij werk bij Gar’s Bodega, waar helden winkelen en schurken neervallen. Samen met zijn collega’s, de altijd in controle en coole Enid, en de onwetende macho Radicles, is K.O. bezig met zijn zoektocht om de beste held allertijden te worden! Maar hij moet nog veel leren…

Bekijk de nieuwe afleveringen van OK K.O.! Jij wordt een held van 19 t/m 23 augustus doordeweeks om 20:35 uur.

Cartoon Network viert samen met Banger Sisters haar 9e verjaardag en daarom geven we een super gaaf Cartoon Network Pakket weg met hierin een Adventure Time dekbedovertrekset, een keykoord van Teen Titans Go en een sticky note flipboekje van Unikitti.


Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Cartoon Network Pakket naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 9 augustus 2019

written by

2 reacties op Banger Sisters 9 jaar! Win Een Cartoon Network Pakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.