Hieperdepiep hoera… Banger Sisters vierde heel augustus haar 9e verjaardag! En dat was vooral boffen voor onze lezers, want we gingen bergen prijzen weggeven. Elke dag hadden we een nieuwe winactie en natuurlijk sloten we de feestmaand af met een dag vol winacties én super-te-gek-gave cadeaupakketten. Zo kon je kans maken op Het Toverslot van Geronimo Stilton! Heb jij ook mee gedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Het Toverslot – Geronimo Stilton
Op de een of andere mysterieuze wijze wordt Geronimo op een dag opeens wakker in de middeleeuwen, in de Fabelachtige Riddertijd. Wat? Hoe dan? denkt hij. Maar veel tijd om daarover na te denken heeft hij niet want al snel vindt hij een eeuwenoude schatkaart en besluit hij op zoek te gaan naar de schat. Het wordt een barre zoektocht vol gevaarlijke vijanden en duistere wouden, maar gelukkig krijgt hij hulp van de Ridders van de Orde der Salamanders!
Geronimo reeks – deel 80

Gefeliciteerd Oma van Bredenrode, Het Toverslot komt zo snel mogelijk jouw kant op!

Niet gewonnen? Via onderstaande link kun je het boek bestellen!
[bol_product_links block_id=”bol_5d77bae94d0e8_selected-products” products=”9200000108255346″ name=”Het Toverslot – Geronimo Stilton” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.