Bij Banger Sisters wordt deze laatste maand van 2022 één groot feest, want heel december vieren we het Banger Sisters Super Sneeuw Spektakel! In deze feestelijke decembermaand gaan we zoveel leuke cadeautjes weggeven, daar ga je deze winter vanzelf warm van worden. Doe mee en win fantastische prijzen! Bij deze winactie maak je kans op deMENSie van Dianca Schüssler! Lees snel verder en kijk wat je moet doen om kans te maken!

deMENSie – Dianca Schüssler
‘Een boek met praktische tips, die ik eerder had willen weten’
Dementie is een ziekte die tot veel verwarring en onzekerheid leidt. Hoe vertel je je vader dat hij op zijn 75ste niet meer naar zijn werk hoeft, omdat hij al tien jaar met pensioen is? Of dat hij zijn rijbewijs moet inleveren, omdat hij een gevaar op de weg is geworden? Dianca Schüssler leert steeds beter ‘de waarheid ontwijken’ en krijgt er een gelukkigere vader voor terug.

In dit ontroerende boek vertelt ze over haar fouten en wat ze geleerd heeft. Ze schrijft over de breinkamers, een toevallige ontdekking die ook anderen helpt om een mooi gesprek met mensen met dementie te voeren. Dit boek is ook een ode aan de zorgkanjers, die soms de strenge regels negeren om de zorg menselijker te maken. Voor meer informatie ga naar www.demensie.nl

Ook kans maken op deze gave prijs? We mogen maar liefst 4 exemplaren weggeven!
Stuur een mail met als onderwerp deMENSie naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 30 december 2022

written by

2 reacties op Banger Sisters Super Sneeuw Spektakel ~ Win deMENSie van Dianca Schüssler!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.