Bij Banger Sisters wordt deze laatste maand van 2022 één groot feest, want heel december vieren we het Banger Sisters Super Sneeuw Spektakel! In deze feestelijke decembermaand gaan we zoveel leuke cadeautjes weggeven, daar ga je deze winter vanzelf warm van worden. Doe mee en win fantastische prijzen! Bij deze winactie maak je kans op Het begint met de geur van sneeuw van Kelly Moran. Lees snel verder en kijk wat je moet doen om kans te maken!

Het begint met de geur van sneeuw – Kelly Moran
Onweerstaanbare romance voor iedereen die wel iets hartverwarmends kan gebruiken!

De Dragonders. Zo noemen de inwoners van Redwood, een pittoresk stadje in de bergen van Oregon, de burgemeester en haar twee zussen. En eerlijk is eerlijk: deze bijnaam is niet onverdiend. Marie heeft de gewoonte om zich flink te bemoeien met de levens – en in het bijzonder de liefdeslevens – van haar stadsgenoten. Al mag niemand klagen, want als koppelaarster heeft ze een onberispelijke staat van dienst. Maar wanneer haar jeugdliefde Preston Masterson terugkeert naar Redwood om het oude Freemont-landgoed om te toveren tot hotel, net op tijd voor de feestdagen, draaien de inwoners van Redwood de rollen om. En dan ondervindt Marie zelf eens hoe zenuwslopend zulke koppelpogingen kunnen zijn. Vooral als die je in een complete chaos storten…

Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Het begint met de geur van sneeuw naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 13 december 2022

written by

4 reacties op Banger Sisters Super Sneeuw Spektakel ~ Win Het begint met de geur van sneeuw van Kelly Moran!

  1. Het begint met de geur van sneeuw, maar ik ruim niks, geen enkele geur, wat moet ik nu? Mijn longen vol laten lopen om iets van geur op te vangen? Ik zie wel dat de sneeuw reze is, liefdevol roze dat voel ik…zoy de geur ook roze kunnen zijn. Hoe ruikt roze…zoet of amandelachtig. Zo denk ik wel, of misschien naar chocolade?
    Ja…verliefdheid zal het zijn, ja zo ruikt sneeuw…naar liefde❤️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.