Bij Banger Sisters wordt deze laatste maand van 2022 één groot feest, want heel december vieren we het Banger Sisters Super Sneeuw Spektakel! In deze feestelijke decembermaand gaan we zoveel leuke cadeautjes weggeven, daar ga je deze winter vanzelf warm van worden. Doe mee en win fantastische prijzen! Bij deze winactie maak je kans op Het Grote Winterknutselboek van Sabine Lohf. Lees snel verder en kijk wat je moet doen om kans te maken!

Het Grote Winterknutselboek – Sabine Lohf
Je hoeft je niet te vervelen deze winter!
Wintertijd is knutseltijd. Een zelfgemaakte adventskalender, de gulle Sinterklaas en zijn paard, een bontgekleurde notenslinger en een bos vol rendieren – in dit boek heeft Sabine Lohf meer dan 100 knutselideeën voor de hele familie verzameld die passen bij de winter. Door haar uitnodigende voorbeelden krijg je meteen zin om ook schaar, lijm en dennentak te pakken en aan de slag te gaan. Waren de kortste dagen van het jaar maar langer…
Een kleurrijk doeboek met meer dan 100 knutselideeën voor de winter. Met stapsgewijze instructies en duidelijke voorbeelden.

Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Het Grote Winterknutselboek naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 12 december 2022

written by

2 reacties op Banger Sisters Super Sneeuw Spektakel ~ Win Het Grote Winterknutselboek van Sabine Lohf!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.