Bij Banger Sisters is deze laatste maand van 2022 één groot feest, want heel december vieren we het Banger Sisters Super Sneeuw Spektakel! In deze feestelijke decembermaand gaan we zoveel leuke cadeautjes weggeven, daar ga je deze winter vanzelf warm van worden. Doe mee en win fantastische prijzen! Bij deze winactie maakte je kans op Het Grote Winterknutselboek van Sabine Lohf. Heb je ook meegedaan, kijk dan snel of je hebt gewonnen!

Het Grote Winterknutselboek – Sabine Lohf
Je hoeft je niet te vervelen deze winter!
Wintertijd is knutseltijd. Een zelfgemaakte adventskalender, de gulle Sinterklaas en zijn paard, een bontgekleurde notenslinger en een bos vol rendieren – in dit boek heeft Sabine Lohf meer dan 100 knutselideeën voor de hele familie verzameld die passen bij de winter. Door haar uitnodigende voorbeelden krijg je meteen zin om ook schaar, lijm en dennentak te pakken en aan de slag te gaan. Waren de kortste dagen van het jaar maar langer…
Een kleurrijk doeboek met meer dan 100 knutselideeën voor de winter. Met stapsgewijze instructies en duidelijke voorbeelden.

Gefeliciteerd Tatjana Ursinus, Het Grote Winterknutselboek komt zo snel mogelijk jouw kant op!

Niet gewonnen maar toch dit boek lezen? Bestel ‘m snel deze link:

written by

2 reacties op Banger Sisters Super Sneeuw Spektakel ~ Winnaar Het Grote Winterknutselboek van- Sabine Lohf!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.