Bij Banger Sisters was de laatste maand van 2022 één groot feest, want heel december vierden we het Banger Sisters Super Sneeuw Spektakel! In deze feestelijke decembermaand gaven we zoveel leuke cadeautjes weg, daar ging je vanzelf warm van worden. Bij deze winactie maakte je kans op een L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer Giftset! Heb je ook meegedaan, kijk dan snel of je hebt gewonnen!

L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer Giftset
De L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer producten zijn speciaal ontwikkeld om de lengte van het haar dikker te maken en kracht te geven. L’Oréal Professionnel heeft een patent op een exclusief molecuul genaamd Filler-A100. Dit maakt het haar voller, geeft het kracht en zorgt voor weerbaarheid. Dit molecuul vernieuwt de lengte van het haar en vult de uiteinden van binnenuit. De aminozuren in de producten zorgen voor extra bescherming en voorkomen haarbreuk. De producten bevatten een heerlijke geur met fluweelroosachtige tonen in combinatie met een sensuele ambergeur.

Deze giftset bestaat uit de L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer shampoo 300ml, een masker 250ml en een leave-in crème 150ml. Met de Pro Longer producten in deze giftset heb je dus alles in huis voor de volledige routine voor dikker, voller en krachtiger haar.

Gefeliciteerd W. Doesburg, de L’Oréal Professionnel Giftset komt zo snel mogelijk jouw kant op!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.