Bij Banger Sisters was de laatste maand van 2022 één groot feest, want heel december vierden we het Banger Sisters Super Sneeuw Spektakel! In deze feestelijke decembermaand gaven we zoveel leuke cadeautjes weg, daar ging je vanzelf warm van worden. Bij deze winactie maakte je kans op Een Gelukkig Nieuwjaar van Malin Stehn. Heb je ook meegedaan, kijk dan snel of je hebt gewonnen!

Een Gelukkig Nieuwjaar – Malin Stehn
Het is oud en nieuw, en de zeventienjarige Jennifer verlaat vroegtijdig het feestje van haar beste vriendin Smilla. Onderweg naar huis verdwijnt ze spoorloos in de ijskoude en donkere nacht. Aan de andere kant van de stad vieren de ouders van de twee tieners samen het begin van het nieuwe jaar zonder enig idee te hebben van de ellende die hun te wachten staat. In de angstige dagen die volgen verdwijnen al hun zekerheden als sneeuw voor de zon. De moeder van Jennifer merkt dat ze geen idee heeft wat haar dochter allemaal uitspookte, terwijl Nina, de moeder van Smilla, stiekem helemaal niet verbaasd is. De lage dunk die Nina van Jennifer heeft, wordt echter niet gedeeld door haar man Fredrik, en hij is waarschijnlijk de laatste persoon die Jennifer nog in leven heeft gezien.

Wat is er die avond precies gebeurd, en waarom ging Jennifer zo vroeg weg? Door haar vermissing komen de levens van haar ouders en die van Smilla onder druk te staan, en lang verborgen geheimen kunnen niet langer verhuld blijven.

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, Een Gelukkig Nieuwjaar komt zo snel mogelijk jullie kant op!
* Suleika Konijnendijk
* Marja Legius
* Berendina Jaasma
* Neeltje Vrieling-Doggen
* Chantal Sterk

Niet gewonnen maar toch dit boek lezen? Bestel ‘m snel via deze link:

written by

1 reactie op Banger Sisters Super Sneeuw Spektakel ~ Winnaars Een Gelukkig Nieuwjaar van Malin Stehn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.