De_Smoezels_maken_er_een_potje_van__Erhard_Dietl

Ken jij de Smoezels al? Ze zijn groen en ze wassen zich niet. Ze wonen op een grote berg met afval. Alles wat jij lekker vindt, vindt een Smoezel vies.
Als de Smoezels niets te doen hebben, gaan ze op hun huisdraak naar het strand.
Maar oma Smoezel vindt de zeelucht te schoon en opa Smoezel houdt niet van water. Hij duikt liever in de modder.

De Smoezels zijn weer terug! Deze keer niet in een groot prentenboek maar in een ontzettend leuk boekje op AVI E4 niveau. Net zo leuk om voor te lezen, nog leuker om door kinderen zelf te lezen. Uiteraard ontbreken ook in dit leesboekje de bijzonder grappige illustraties, die het verhaal nog leuker maken, niet.

De Smoezelfamilie uit Stinkstad is inmiddels erg populair, vooral door hun interesse in alles wat vies is. In De Smoezels maken er een potje van gaat de hele familie naar het strand. Ook de huisdraak Vuurkontje is weer van de partij, die natuurlijk de hele familie naar het strand vliegt. De hele familie heeft plezier, behalve de mopperende Opa Smoezel en zeurende Oma Smoezel. Dat brengt weer de nodige komische en spannende avonturen met zich mee.

De boeken van De Smoezels blijven leuk, hoe vaak ook (voor-)gelezen. De verhalen zijn leuk en door de prachtige, detailvolle illustraties gaat het verhaal echt leven. Komische en spannende momenten wisselen zich af en zorgen dat ook De Smoezels maken er een potje van tot het einde boeit.

Uitgeverij: De Vier Windstreken – ISBN: 9789051169928 – Prijs: € 8,95

Ken je De Smoezels nog niet, of ben je inmiddels ook superfan?
Let dan op, want Banger Sisters mag maar liefst 3 exemplaren weggeven van De Smoezels maken er een potje van.

Kans maken?
Stuur dan voor 20 april een mail met als onderwerp De Smoezels maken er een potje van naar winnen@erya.nl  Vergeet niet je naam en adresgegevens te vermelden.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.