Testing_for_Banger_Sisters_System_Professional_Sun_collectie

Met de zomer in aantocht kun je maar beter goed voorbereid zijn op felle zonnestralen die je haren kunnen uitdrogen. En wat help daar nu beter tegen dan de nieuwe Sun collectie van System Professional? Banger Sisters mocht de nieuwe collectie zonneproducten voor het haar testen en was erg enthousiast.

Zomer! Lekker uitgebreid genieten en de zon op je huid. En op je haren. Die laatste kunnen daar flink van uitdrogen en droge, beschadigde haren zijn het gevolg. Gelukkig ontwikkelde System Professional een herstellende verzorgingslijn, speciaal voor haren die zijn uitgeput van de zomerzon.

De sun collectie die wij mogen testen bevat een herstellende verzorging en bestaat uit een shampoo en Conditioner. Daarnaast mogen we ook de UV Spray, bedoelt om de droogte voor te zijn, proberen. Vol zonnige verwachtingen gingen we aan de slag.

Allereerst is de System Professional Sun UV Spray aan de beurt. Een leave-in spray die je gebruikt voordat je de zon op zoekt. Het speciale Sun Protection Complex zorgt voor een optimale bescherming tegen UV straling voor je haren en hoofdhuid. Daarna is de System Professional After Sun Shampoo aan de beurt. Een heerlijk romige substantie met een frisse geur. De shampoo verwijdert op milde wijze chloor, zout en zonnebrand crème van zowel het haar als de hoofdhuid. Daarnaast herstelt het de vochtbalans en de textuur van je haren. Na gebruik van de shampoo gebruiken we als laatste de System Professional After Sun Conditioner. Een optimale verzorging en hydratatie van droog haar en ook hier een opvallende frisse geur die lekker lang in je zachte haren blijft hangen.

Na deze Testing for Banger Sisters kunnen we maar een ding concluderen; deze collectie zonneproducten speciaal voor je haar van System Professional zijn onmisbaar deze zomer!
De producten van System Professionals zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de System Professionals salons. Voor de UV Spray betaal je € 19,45. De shampoo kost € 18,50 en de Conditioner € 20,60.
Prijzen zijn adviesprijzen. De uiteindelijke verkoopprijs wordt bepaald door de saloneigenaar.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.