Winactie_Spetterend_cadeaupakket

Deze laatste maand van het jaar vieren we bij Banger Sisters de December Feestmaand, vol leuke winacties. Vandaag, de allerlaatste dag van 2013, knallen we het jaar uit met maar liefst tien Heerlijke Cadeaupakketten!

Het jaar zit er weer op, en onze December Feestmaand ook. Maar wat een winacties, en wat een prijzen! Snoep, boeken, hairstylingtools, het kon niet op. Natuurlijk sluiten we deze December Feestmaand helemaal af in Banger Sister style; we geven maar liefst tien Heerlijk Cadeaupakketten weg.

Een verrassing is natuurlijk leuk, maar toch verklappen we je alvast wat er allemaal in dit Banger Sisters Heerlijk Cadeaupakket zit:
Seizoen bonbons van Elvee
Elvee is natuurlijk bekend van hun liefde voor chocolade. Deze seizoen bonbons zijn dan ook gemaakt van de lekkerste en eerlijkste chocolade. Alle chocolade producten van Elvee zijn 100% UTZ gecertificeerd en dragen op die manier bij aan duurzame cacaoteelt. Daarnaast zijn de seizoen bonbons ontzettend lekker natuurlijk. Het ballotin doosje dat in elk Heerlijk Cadeaupakket zit, bevat 350 gram diverse luxe bonbons van melk, pure en witte chocolade met verschillende vormen, kleuren en vullingen.

Kijk voor meer informatie over Elvee en hun producten op www.elvee.nl

Wilhelmina pepermunt van Fortuin
Wie kent ze nu niet, de heerlijke Wilhelmina pepermunt van Fortuin. Al langer dan anderhalve eeuw maakt Fortuin het bekendste pepermuntje van ons land. Vaak verpakt in mooie bewaarblikken of leuke cadeaudozen. In het Heerlijk Cadeaupakket vind je dan ook een doos in Delfts blauwe uitvoering met daarin maar liefst 500 gram Fortuin Wilhelmina pepermunt.

Kijk voor meer informatie over Fortuin en hun producten op www.fortuin-dockum.nl

Strijkapplicatie van Janey Kidswear
Uitgekeken op je oude shirt? Ga dan creatief aan de slag! In het Heerlijk Cadeaupakket zit namelijk ook een strijkapplicatie van Janey Kidswear. Bij deze hippe online winkel kun je naast strijkapplicaties ook terecht voor super leuke kinderkleding en ansichtkaarten. In het cadeaupakket zit willekeurig een strijkapplicatie, inclusief instructies.

Kijk voor meer informatie over Janey Kidswear en hun producten op www.janey-kidswear.com

John West Tonijn Inspirations chili & knoflook, Tonijn & dressing zongedroogde tomaat en Vismagazine
John West, vis op zijn best! Wanneer je de winnaar bent van één van onze tien Heerlijk Cadeaupakketten kom je daar snel achter. Zo tover je met de John West Tonijn & dressing zongedroogde tomaat in een mum van tijd een heerlijke tonijnsalade op tafel. Daarnaast ga je genieten van John West Tonijn Inspirations chili & knoflook. Om nog meer vis inspiratie op te doen doet John West er ook een exemplaar van hun Vismagazine bij.

Kijk voor meer informatie over John West en hun producten op www.john-west.nl of bezoek John West op Facebook

Atkins-boek, Day Break reep en Endulge reep
Klaar met de Kerstkilo’s? Atkins gaat je helpen weer in shape te komen! Voor elk Heerlijk Cadeaupakket stelden zij namelijk het boek’ Voel je goed met het nieuwe Atkins dieet’ ter beschikking. Daarnaast een Day Break reep hazelnoot crisp en een Endulge reep chocolade kokos om alvast van start te gaan.

Kijk voor meer informatie over Atkins op www.atkins.com

Zie jij dat wel zitten, zo’n Heerlijk Cadeaupakket van Banger Sisters?
Stuur dan voor 7 januari 2014 je aller leukste, grappigste, ontroerendste of wat je maar kan bedenken, wens voor het nieuwe jaar.
Vermeld als onderwerp ‘Heerlijk cadeaupakket’ en stuur je mail naar winnen@erya.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden.

Als laatste een speciaal woordje van dank voor de bedrijven en merken die dit Heerlijke Cadeaupakket mogelijk hebben gemaakt. Onze dank gaat uit naar Elvee, Fortuin, Janey Kidswear, John West en Atkins voor hun geweldige bijdrage aan ons spetterende cadeaupakket.

Natuurlijk bedanken we ook Kneipp, Sony Pictures Home Entertainment NL, Janey Kidswear, Jamin en Remington voor alle losse winacties tijdens onze December Feestmaand.
Zonder jullie was deze December Feestmaand vast een stuk minder spectaculair geworden!

Daarom, namens Banger Sisters, maar ook namens onze lezers: BEDANKT!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.