Het jaar 2023 is zijn laatste maand in gegaan, een maand die bij Banger Sisters de boeken in zal gaan als de Dolle December Dagen. En dol gaat het worden! De hele maand geven we te gekke prijzen weg! Bij deze winactie maak je kans op de cd Qmusic Presents: Het Beste Uit De TOP 40 2023 #. Doe mee en wie weet win jij deze mooie prijs!

Op 27 oktober verscheen een nieuwe editie van Qmusic Presents: Het Beste Uit De TOP 40, dé hitcompilatie van Nederland in samenwerking met de Stichting Nederlandse TOP 40 en Qmusic.

Het derde deel van dit jaar staat weer boordevol met de grootste TOP 40 mega hits van dit moment. De Nederlandse Top 40 is al jaren een begrip dat iedereen kent: sinds 2 januari 1965 wordt de lijst wekelijks op de radio uitgezonden en het is daarmee de langstlopende en méést toonaangevende hitparade van Nederland. Nu is er de kans om de grootste hits van het moment ook tastbaar in huis te hebben met het verzamelalbum ‘Qmusic presents: het beste uit de TOP 40 2023 #3’. Deze editie bevat songs van Calvin Haris & Sam Smith, Suzan & Freek met Claude, Miley Cyrus, P!nk, Kriss Kross Amsterdam met SERA en Conor Maynard, Billie Eilish en nog vele anderen!

In deze feestelijke decembermaand mag Banger Sisters maar liefst drie exemplaren van deze gave cd Qmusic Presents: Het Beste Uit De TOP 40 2023 #weggeven!

Ook kans maken op deze mooie prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Qmusic Het Beste Uit De TOP 40 naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 24 december 2023.

written by

1 reactie op Dolle December Dagen bij Banger Sisters! ~ Win de cd Qmusic Presents: Het Beste Uit De TOP 40 2023 #!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.