Het jaar 2023 is zijn laatste maand in gegaan, een maand die bij Banger Sisters de boeken in zal gaan als de Dolle December Dagen. En dol gaat het worden! De hele maand geven we te gekke prijzen weg! Bij deze winactie maak je kans op een Cartoonito pakket! Doe mee en wie weet win jij deze mooie prijs!

Wordt het slecht weer? Geen nood, want in december kun je bij Cartoonito volop genieten van leuke series. Zo kun je kijken naar Bugs Bunny Bouwers,  genieten van diverse Cartoonito helden zoals Tom & Jerry, Grizzy & the Lemmings en Mr. Bean in Verhalen tijdens Kersttijd en zijn ook de Batwheels van de partij. Cartoonito brengt de meest leuke tekenfilms op televisie, een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin

Banger Sisters geeft je graag de highlights van december op Cartoonito én we geven een superleuk Cartoonito pakket weg!

Bugs Bunny Bouwers
Bugs en Lola zijn managers van de Looney Builders bouwploeg, bestaande uit Daffy, Porky, Tweety en andere bekende Looney gezichten. Samen helpen ze hun medeburgers van Looneyburg bij maffe bouwprojecten. Of het nu gaat om het bouwen van een spannende nieuwe racebaan of het maken van een buitenaardse ijscoupe, geen klus is te groot of te wild voor de Looney Builders wanneer ze als team werken en hun super-looney gereedschap en opgevoerde voertuigen gebruiken.
Vanaf 4 december elke dag om 16:00 uur

Verhalen tijdens Kersttijd
Ervaar de betovering van de feestdagen met je favoriete Cartoonito-vrienden! Begin elke ochtend met Tom & Jerry, Grizzy & the Lemmings, Bugs Bunny Builders, Mr. Bean & Batwheels, en laat je meeslepen door hun boeiende verhalen. Het is de perfecte manier om de mooiste tijd van het jaar te beleven! Bekijk de betoverende verhalen van je favoriete Cartoonito-vrienden vanaf 18 december elke dag om 07:00 en om 10:00 op Cartoonito.

Batwheels
Stap in en maak die gordel vast!  Ze zijn tot leven gewekt om Gotham City te helpen verdedigen. De heldhaftige Batwheels worden in hilarische grappen en verbazingwekkende actie geduwd terwijl ze belangrijke lessen leren over teamwork, vriendschap, en zo veel meer. Batwheels is een geanimeerde, superheldenserie voor kleuters, met in de hoofdrol misdaad bestrijdende voertuigen en DC-superhelden. Dagelijks te zien om 08:30 en 16:30

Zoals je ziet valt er weer een hoop te beleven in december op Cartoonito!
Banger Sisters geeft samen met Cartoonito een superleuk pakket vol leuke merchandise weg.
In dit pakket zit een sleutelhanger en etui set van Looney Tunes, een rietje en stickers van Scooby Doo, een Tom & Jerry USB-stick. Deze set zit, samen met een Cartoonito activitysheet en patches verpakt in een gave Cartoonito rugtas.

Ook kans maken op deze mooie prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Cartoonito naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 23 december 2023.

written by

2 reacties op Dolle December Dagen bij Banger Sisters! ~ Win een Cartoonito pakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.