Het jaar 2023 is zijn laatste maand in gegaan, een maand die bij Banger Sisters de boeken in zal gaan als de Dolle December Dagen. En dol gaat het worden! De hele maand geven we te gekke prijzen weg! Bij deze winactie maak je kans op Koekoekskruid van Mitzie Klumper. Doe mee en wie weet win jij deze mooie prijs!

Koekoekskruid – Mitzie Klumper
Koekoekskruid vertelt het verhaal van twee vrouwen, die zijn verbonden door hun familiegeschiedenis van zoeken, thuiskomen, en van ontworteld zijn en blijven.

Wanneer Anna in 1868 meezeilt op het schip van haar man, lijden ze schipbreuk voor de kust van Nieuw-Zeeland. Anna moet achterblijven bij een Maori-stam om te herstellen van een botbreuk. Tijdens dat verblijf ontdekt ze een andere kant van zichzelf en ziet ze hoe de Engelse overheersers het Maori-land bedreigen. Uiteindelijk moet ze kiezen tussen waar ze thuis is en thuis behoort te zijn. Ruim een eeuw later ontdekt Sagit op twaalfjarige leeftijd dat ze geadopteerd is. Na een lange strijd met haar adoptieouders om meer over haar identiteit te weten te komen, gaat ze op zoek naar haar biologische moeder. Later spoort ze ook haar biologische vader op, die ze terugvindt op een zeer onverwachte plek. Sagits uiteindelijke pad voert naar Nieuw-Zeeland. Ze sluit vriendschap met Heke Paewai. Beiden zoeken een manier om hun plek te vinden en thuis te komen.

Ook kans maken op deze mooie prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Koekoekskruid naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 14 december 2023

written by

3 reacties op Dolle December Dagen bij Banger Sisters! ~ Win Koekoekskruid van Mitzie Klumper!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.