Het jaar 2023 is zijn laatste maand in gegaan, een maand die bij Banger Sisters de boeken in zal gaan als de Dolle December Dagen. En dol gaat het worden! De hele maand geven we te gekke prijzen weg! Bij deze winactie maak je kans op Safari Park Jr.. Doe mee en wie weet win jij deze mooie prijs!

De winnaars van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2023 zijn bekend! Een vakkundige jury heeft een divers aanbod aan speelgoed en spellen uitgebreid getest en beoordeeld op hun originaliteit, veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en speelplezier. In 17 categorieën zijn drie winnaars gekozen die met trots het keurmerk Speelgoed van het Jaar 2023 mogen dragen. Daarna hebben ruim 15.000 stemmers 120.000 stemmen uitgebracht en daarmee de Publieksprijs gekozen. Deze winnaars mogen met trots het keurmerk ‘Gouden Publieksprijs Speelgoed van het Jaar 2023’ dragen, naast hun eerder verdiende vakjury prijs ‘Winnaar Speelgoed van het Jaar 2023’. Met dit keurmerk herkennen consumenten in één oogopslag kwalitatief goed, veilig en originele spellen en speelgoed.

In de categorie Peuter koos de vakjury Safari Park Jr. van Smart Toys and Games als winnaar:

Safari Park Jr.
Safari Park Jr. biedt een mooie uitdaging voor het probleemoplossend vermogen van jonge kinderen. Het doel is steeds om een aantal dieren op bepaalde plekken op het speelbord te krijgen. Het speelbord stelt een safaripark voor waarbij een aantal wegen tussen bomen, struiken, rotsen en een tunnel lopen. De dieren (twee giraffen, een leeuw en een olifant) moeten met hun voetstukken op specifieke passende plekken op het bord gezet worden en dan via de wegen naar hun eindposities worden geschoven. Niet elke weg is geschikt voor ieder dier omdat de bomen, struiken, rotsen en tunnel voor bepaalde dieren een obstakel vormen.

Banger Sisters mag een Safari Park Jr. weggeven
Ook kans maken op deze mooie prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Safari Park Jr. naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 13 december 2023.

written by

4 reacties op Dolle December Dagen bij Banger Sisters! ~ Win Safari Park Jr.!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.