Het jaar 2023 is zijn laatste maand in gegaan, een maand die bij Banger Sisters de boeken in zal gaan als de Dolle December Dagen. En dol gaat het worden! De hele maand geven we te gekke prijzen weg! We gingen deze feestmaand van start met een met een wel heel coole prijs, het Banger Sisters Winterpakket! Ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Op deze eerste dag van de laatste maand van 2023 gingen we van start met onze inmiddels beroemde feestmaand vol leuke cadeautjes. De eerst prijs die we gingen weggeven tijdens onze Dolle December Dagen is er eentje voor de winter én de echte Banger Sisters fans: het Banger Sisters Winterpakket!

Het Banger Sisters Winterpakket bevat een ijskrabber, onmisbaar om je ramen ijsvrij te maken deze winter. Daarnaast zo’n mooie glimmende boekenlegger om bij te houden waar je bent gebleven in dat heerlijke boek op de winteravond en als laatste doen we er nog een fijne pen bij, altijd handig! Dit Winterpakket zit natuurlijk verpakt in de enige, echte Banger Sisters shopper.

Gefeliciteerd M van Zanden, het Banger Sisters Winterpakket komt zo snel mogelijk naar je toe!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.