Het jaar 2023 is zijn laatste maand in gegaan, een maand die bij Banger Sisters de boeken in zal gaan als de Dolle December Dagen. En dol gaat het worden! De hele maand geven we te gekke prijzen weg! Bij deze winactie maakte je kans op kaartjes voor de film Jippie no more! Ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Jippie no more!
Jippie no more! is een originele feelgoodfilm voor de hele familie, die laat zien dat liefde, vriendschap en familie best uitdagend kunnen zijn.

Als Gail, de oudste zus van Jaap Peter (Jippie), gaat trouwen, komt de hele familie bij elkaar in het grote landhuis van opa Willem. Samen willen ze er een groot feest van maken. Dat blijkt lastig als Jippie voor het eerst verliefd wordt op Lily, die meer oog lijkt te hebben voor zijn zusje Joe. Wanneer ook de rest van de familie tegen de welbekende gezinsperikelen aanloopt, lopen de spanningen hoog op. Maar als de trouwdag eindelijk aanbreekt, is het de liefde die iedereen weer samenbrengt.

Regisseur Margien Rogaar (familieserie LAMPJE) en scenarist Fiona van Heemstra (KNOR) maakten een hartverwarmende familiefilm voor jong en oud. JIPPIE NO MORE! was geselecteerd als openingsfilm van Cinekid 2023, en won er de Publieksprijs voor Beste Nederlandse Kinderfilm én de Jeugdjury Award.

Bekijk hier alvast de trailer van Jippie no more!: https://www.youtube.com/watch?v=gvIr1kp85DA&t=4s

In deze feestelijke decembermaand mocht Banger Sisters maar liefst vijf keer een setje met daarin  2 vrijkaarten en een flyer voor de familiefilm Jippie no more! weggeven!

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, de vrijkaarten en flyer voor Jippie no more komt zo snel mogelijk naar jullie toe!
* Mirella vd Heuvel
* Randi Slagt
* Marian Bouwens
* Anita van Dijk
* Marcia Kannekens

written by

2 reacties op Dolle December Dagen bij Banger Sisters! ~ Winnaars kaartjes voor de film Jippie no more!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.