Het jaar 2023 is zijn laatste maand in gegaan, een maand die bij Banger Sisters de boeken in zal gaan als de Dolle December Dagen. En dol gaat het worden! De hele maand geven we te gekke prijzen weg! Bij deze winactie maakte je kans op een Transformers Convertible 2-in-1 Mask. Ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

De winnaars van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2023 zijn bekend! Een vakkundige jury heeft een divers aanbod aan speelgoed en spellen uitgebreid getest en beoordeeld op hun originaliteit, veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en speelplezier. In 17 categorieën zijn drie winnaars gekozen die met trots het keurmerk Speelgoed van het Jaar 2023 mogen dragen. Daarna hebben ruim 15.000 stemmers 120.000 stemmen uitgebracht en daarmee de Publieksprijs gekozen. Deze winnaars mogen met trots het keurmerk ‘Gouden Publieksprijs Speelgoed van het Jaar 2023’ dragen, naast hun eerder verdiende vakjury prijs ‘Winnaar Speelgoed van het Jaar 2023’. Met dit keurmerk herkennen consumenten in één oogopslag kwalitatief goed, veilig en originele spellen en speelgoed.

In de categorie Poppen koos de vakjury Transformers Convertible 2-in-1 Masks van Hasbro als winnaar:

Transformers Convertible 2-in-1 Masks
De Transformer Mask is een stoer masker dat kan worden omgebouwd tot een transformerpop. Het masker kan op het gezicht gedragen worden, maar moet wel goed passen om comfortabel te zijn. Het masker kan uit elkaar gevouwen worden waarbij de uitgevouwen delen de ledematen en het hoofd van de transformer worden. Zowel het masker als de pop zijn mooi vorm gegeven en zien er indrukwekkend (stoer) uit. Het uitvouwen vraagt wel wat kracht en uitproberen. Het ombouwen is na wat oefenen leuk om te doen. Het masker kan gebruikt worden voor rollenspel met andere kinderen, terwijl de transformerpop in fantasiespel kan worden gebruikt.

Banger Sisters mocht een Transformer Mask weggeven. Gefeliciteerd Tygo van de Velden, hij komt zo snel mogelijk naar je toe!

Niet gewonnen maar toch deze Transformers Convertible 2-in-1 Masks hebben? Bestel ‘m via deze link:

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.