Het jaar 2023 is zijn laatste maand in gegaan, een maand die bij Banger Sisters de boeken in zal gaan als de Dolle December Dagen. En dol gaat het worden! De hele maand geven we te gekke prijzen weg! Bij deze winactie maakte je kans op Home Paradijs van Knisper Fogata. Ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Home Paradijs – Knisper Fogata
Home Paradijs lijkt zo ideaal, maar hoe langer Elodie en haar zus er verblijven hoe meer zij ontdekken dat ze in de armen gelopen zijn van ouderenuitbuiters.

Na haar heupfractuur besluiten Marie en haar vrijgezelle zus Elodie om naar een verzorgingshuis te gaan. Zij vinden een geschikte plek in de rand van Brussel, dicht bij de woning van Maries kinderen. Zo hopen ze zelf nog te kunnen genieten zonder hen tot last te zijn. De zorgvilla Home Paradijs voldoet aan al hun wensen. Maar hoe langer ze er verblijven hoe meer zij ontdekken dat ze met open ogen in de armen gelopen zijn van ouderenuitbuiters. Kan iemand hen nog helpen om uit dit web te geraken?

Home Paradijs is gedeeltelijk gebaseerd op waargebeurde feiten. Het laat je meeleven met ouderen en ondergaan wat zij meemaken. Misschien helpt hun ervaring ons bij het goed plannen van een zo onbezorgd mogelijke oude dag.  De schrijfster vindt wat zij schrijft belangrijker dan wie het schrijft. Daarom gebruikt zij een pseudoniem. Knisper Fogata staat voor “knisperend houtvuur”. Rond het brandende hout worden verhalen verteld en kan men wegdromen. Zo wil zij zijn; als een gezellig kampvuur dat mensen aantrekt en uitnodigt om rustig van elkaar te genieten.

Gefeliciteerd Mette van der poorten, Home Paradijs komt zo snel mogelijk naar je toe!

Niet gewonnen maar toch dit mooie boek lezen? Bestel ‘m via deze link:

written by

1 reactie op Dolle December Dagen bij Banger Sisters! ~ Winnaar Home Paradijs van Knisper Fogata!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.