Het jaar 2023 is zijn laatste maand in gegaan, een maand die bij Banger Sisters de boeken in zal gaan als de Dolle December Dagen. En dol gaat het worden! De hele maand geven we te gekke prijzen weg! Bij deze winactie maakte je kans op een MEGA Bloks First Builders Move ‘N Groove Caterpillar. Ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!!

De winnaars van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2023 zijn bekend! Een vakkundige jury heeft een divers aanbod aan speelgoed en spellen uitgebreid getest en beoordeeld op hun originaliteit, veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en speelplezier. In 17 categorieën zijn drie winnaars gekozen die met trots het keurmerk Speelgoed van het Jaar 2023 mogen dragen. Daarna hebben ruim 15.000 stemmers 120.000 stemmen uitgebracht en daarmee de Publieksprijs gekozen. Deze winnaars mogen met trots het keurmerk ‘Gouden Publieksprijs Speelgoed van het Jaar 2023’ dragen, naast hun eerder verdiende vakjury prijs ‘Winnaar Speelgoed van het Jaar 2023’. Met dit keurmerk herkennen consumenten in één oogopslag kwalitatief goed, veilig en originele spellen en speelgoed.

In de categorie Bouw en Constructie koos de vakjury MEGA Bloks First Builders Move ‘N Groove Caterpillar van Mattel als winnaar:

MEGA Bloks First Builders Move ‘N Groove Caterpillar
De Move ‘N Groove Caterpillar is een constructieset voor de jongste kinderen vanaf ongeveer anderhalf jaar oud. Met de grote kleurrijke blokken kan een treintje gebouwd worden bestaande uit een locomotief en drie wagentjes. Het treintje kan met een koord voortgetrokken worden. Een deel van de blokken heeft speciale eigenschappen, waarmee de zintuig- en motorische ontwikkeling bevorderd wordt. Het speelgoed stimuleert de tactiele, visuele en auditieve ontwikkeling, de oog-handcoördinatie en de fijn motorische ontwikkeling.

Banger Sisters mocht een MEGA Bloks First Builders Move ‘N Groove Caterpillar weggeven.
Gefeliciteerd Marja Legius, hij komt zo snel mogelijk naar je toe!

Niet gewonnen maar toch deze MEGA Bloks First Builders Move ‘N Groove Caterpillar hebben? Bestel ‘m via deze link:

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.