De feestelijke decembermaand van 2023 ligt inmiddels achter ons, een maand die bij Banger Sisters de boeken in ging als de Dolle December Dagen. En dol is het geweest! De hele maand gaven we te gekke prijzen weg! Bij deze winactie maakte je kans op een Cartoonito pakket. Ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Wordt het slecht weer? Geen nood, want in december kun je bij Cartoonito volop genieten van leuke series. Zo kun je kijken naar Bugs Bunny Bouwers,  genieten van diverse Cartoonito helden zoals Tom & Jerry, Grizzy & the Lemmings en Mr. Bean in Verhalen tijdens Kersttijd en zijn ook de Batwheels van de partij. Cartoonito brengt de meest leuke tekenfilms op televisie, een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin

Banger Sisters gaf je graag de highlights van december op Cartoonito én we gaven een superleuk Cartoonito pakket weg!

Bugs Bunny Bouwers
Bugs en Lola zijn managers van de Looney Builders bouwploeg, bestaande uit Daffy, Porky, Tweety en andere bekende Looney gezichten. Samen helpen ze hun medeburgers van Looneyburg bij maffe bouwprojecten. Of het nu gaat om het bouwen van een spannende nieuwe racebaan of het maken van een buitenaardse ijscoupe, geen klus is te groot of te wild voor de Looney Builders wanneer ze als team werken en hun super-looney gereedschap en opgevoerde voertuigen gebruiken.
Vanaf 4 december elke dag om 16:00 uur

Verhalen tijdens Kersttijd
Ervaar de betovering van de feestdagen met je favoriete Cartoonito-vrienden! Begin elke ochtend met Tom & Jerry, Grizzy & the Lemmings, Bugs Bunny Builders, Mr. Bean & Batwheels, en laat je meeslepen door hun boeiende verhalen. Het is de perfecte manier om de mooiste tijd van het jaar te beleven! Bekijk de betoverende verhalen van je favoriete Cartoonito-vrienden vanaf 18 december elke dag om 07:00 en om 10:00 op Cartoonito.

Batwheels
Stap in en maak die gordel vast!  Ze zijn tot leven gewekt om Gotham City te helpen verdedigen. De heldhaftige Batwheels worden in hilarische grappen en verbazingwekkende actie geduwd terwijl ze belangrijke lessen leren over teamwork, vriendschap, en zo veel meer. Batwheels is een geanimeerde, superheldenserie voor kleuters, met in de hoofdrol misdaad bestrijdende voertuigen en DC-superhelden. Dagelijks te zien om 08:30 en 16:30

Zoals je ziet viel er weer een hoop te beleven in december op Cartoonito!
Banger Sisters gaf samen met Cartoonito een superleuk pakket vol leuke merchandise weg.
In dit pakket zit een sleutelhanger en etui set van Looney Tunes, een rietje en stickers van Scooby Doo, een Tom & Jerry USB-stick. Deze set zit, samen met een Cartoonito activitysheet en patches verpakt in een gave Cartoonito rugtas.

Gefeliciteerd J. Verhoeven/Zaltbommel, het Cartoonito pakket komt zo snel mogelijk naar je toe!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.