De feestelijke decembermaand van 2023 ligt inmiddels achter ons, een maand die bij Banger Sisters de boeken in ging als de Dolle December Dagen. En dol is het geweest! De hele maand gaven we te gekke prijzen weg! Bij deze winactie maakte je kans op cd Qmusic Presents: Het Beste Uit De TOP 40 2023 #. Ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Op 27 oktober verscheen een nieuwe editie van Qmusic Presents: Het Beste Uit De TOP 40, dé hitcompilatie van Nederland in samenwerking met de Stichting Nederlandse TOP 40 en Qmusic.

Het derde deel van dit jaar staat weer boordevol met de grootste TOP 40 mega hits van dit moment. De Nederlandse Top 40 is al jaren een begrip dat iedereen kent: sinds 2 januari 1965 wordt de lijst wekelijks op de radio uitgezonden en het is daarmee de langstlopende en méést toonaangevende hitparade van Nederland. Nu is er de kans om de grootste hits van het moment ook tastbaar in huis te hebben met het verzamelalbum ‘Qmusic presents: het beste uit de TOP 40 2023 #3’. Deze editie bevat songs van Calvin Haris & Sam Smith, Suzan & Freek met Claude, Miley Cyrus, P!nk, Kriss Kross Amsterdam met SERA en Conor Maynard, Billie Eilish en nog vele anderen!

In de feestelijke decembermaand mocht Banger Sisters maar liefst drie exemplaren van deze gave cd Qmusic Presents: Het Beste Uit De TOP 40 2023 #3 weggeven!

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, Qmusic Presents: Het Beste Uit De TOP 40 2023 #3  komt zo snel mogelijk naar jullie toe!
* Marie-Anne
* Bart van der Wiel
* Conor uit A’dam

Niet gewonnen maar toch deze gave cd hebben? Bestel ‘m via deze link:

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.