04-dolle-december-dagen-win-de-cd-van-hartbeat

2016 is zijn laatste maand in gegaan, een maand die bij Banger Sisters de boeken in zal gaan als de Dolle December Dagen. En dol gaat het worden! De hele maand geven we te gekke prijzen weg! Vandaag maak je kans op de cd van Hartbeat. Doe mee en wie weet win jij deze gave prijs!

 

04-dolle-december-dagen-win-de-cd-van-hartbeat-2Hartbeat
Het nummer ‘Hart Beat’ speelt een belangrijke rol in de gelijknamige speelfilm. Muziek maken betekent alles voor de schuchtere scholiere Zoë (Vajèn van den Bosch), maar sinds het vertrek van haar vader heeft ze haar gitaar niet meer aangeraakt en schrijft ze ook niet meer verder aan hun speciale nummer ‘Hart Beat’. Als Zoë op de fiets wordt aangereden door de tourbus van Mik (Rein van Duivenboden), een Nederlandse superster à la Justin Bieber waar Zoë bepaald geen fan van is, springt er toch een vonk over tussen de twee. Samen besluiten ze het nummer van Zoë en haar vader af te schrijven. De mensen in hun omgeving maken het alleen wel heel erg lastig om de aantrekkingskracht tussen de twee tot echte liefde te laten uitgroeien.

Inmiddels is ook de videoclip van het nummer ‘Welcome To My Life’ van Mik (gespeeld door Rein van Duivenboden) te zien op YouTube. Het nummer is te horen in de met Goud bekroonde film ‘Hart Beat’ en op het gelijknamige album. De videoclip is de opvolger van de soundtrack ‘Hart Beat’, die al meer dan 1.3 miljoen keer is bekeken op YouTube.

Banger Sisters mag maar liefst 5 exemplaren weggeven van de cd Hartbeat.
Ook kans maken?
Stuur een mail met als onderwerp Hartbeat naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 11 december

written by

4 reacties op Dolle December Dagen: Win de cd van Hartbeat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.