03-dolle-december-dagen-win-een-filmpakket-van-the-salesman

2016 is zijn laatste maand in gegaan, een maand die bij Banger Sisters de boeken in zal gaan als de Dolle December Dagen. En dol gaat het worden! De hele maand geven we te gekke prijzen weg! Vandaag maak je kans op een filmpakket van The Salesman. Doe mee en wie weet win jij deze gave prijs!

 

03-dolle-december-dagen-win-een-filmpakket-van-the-salesman-2The Salesman
Emad en Rana betrekken een nieuw appartement in Teheran nadat hun eigen woning door werkzaamheden dreigt in te storten. De vorige bewoonster van het appartement lijkt overhaast vertrokken. Wanneer een vreselijk voorval Rana treft, blijkt de achtergrond van de vorige huurster hier iets mee te maken te hebben. Emad’s zoektocht om te achterhalen wat er precies is gebeurd, zal het leven van het jonge koppel dramatisch veranderen.

The Salesman draait vanaf 8 december in de bioscoop.
Al nieuwsgierig geworden? Bekijk hier dan alvast de traile.

The Salesman werd in Cannes bekroond voor Beste Scenario en Beste Acteur (Shahab Hosseini) en won de World Cinema Amsterdam Publieksprijs. Regisseur Ashgar Farhadi komt na A Separation (winnaar van Gouden Beer, Golden Globe en Oscar) en Le Passé met een zowel ingetogen als spannend drama dat het hedendaagse Iran een spiegel voorhoudt en zich afvraagt wat wraak is.

 

03-dolle-december-dagen-win-een-filmpakket-van-the-salesman-3A Separation
De vrouw van Nader wil samen met hem en hun dochter Termeh Iran verlaten. Ze heeft alles al geregeld en staat erop om in het buitenland een nieuw leven te beginnen. Nader heeft echter zijn bedenkingen. Hij is bezorgd over zijn demente vader en hij wil hem niet aan zijn lot overlaten. Hij besluit daarom dat het gezin thuis moet blijven. Zijn vrouw Simin is het hier niet mee eens en weigert nog langer met hem samen te wonen. Ze vertrekt naar haar moeder en laat Nader en Termeh alleen achter. Nader kan maar moeilijk met deze nieuwe situatie omgaan en huurt een jonge vrouw in om op zijn zieke vader te passen. Hij weet alleen niet dat zijn nieuwe hulp niet alleen zwanger is, maar ook zonder de toestemming van haar man werkt.. Nader komt al snel terecht in een web van leugens, manipulatie en confrontaties.

 

03-dolle-december-dagen-win-een-filmpakket-van-the-salesman-4Le Passé
Een familiedrama waarin Ahmad na vier jaar terug keert naar Parijs. Dit op verzoek van zijn Franse vrouw Marie (Bérénice Bejo) om de formaliteiten van hun echtscheiding te regelen. Tijdens zijn terugkeer komt Ahmad er achter dat Marie en haar dochter Lucie een moeizame relatie hebben. Wanneer hij dit probeert te verhelpen, komt een geheim uit hun verleden boven water.

 

Het filmpakket van The Salesman bevat de volgende prijzen:
* 2 bioscoopkaartjes voor The Salesman
* de dvd van A Separation
* de dvd van Le Passé

Banger Sisters mag twee van deze gave filmpakketten van The Salesman weggeven!
Ook kans maken ?
Stuur een mail met als onderwerp The Salesman naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 10 december 2016

written by

3 reacties op Dolle December Dagen: Win een filmpakket van The Salesman!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.