02-dolle-december-dagen-win-vis-op-vrijdag-van-rob-van-spanje

2016 is zijn laatste maand in gegaan, een maand die bij Banger Sisters de boeken in zal gaan als de Dolle December Dagen. En dol gaat het worden! De hele maand geven we te gekke prijzen weg! Op deze eerste vrijdag van december maak je kans op de columnbundel van onze eigen huiscolumnist Rob van Spanje: Vis op vrijdag. Doe mee en wie weet win jij deze leuke prijs!

02-dolle-december-dagen-win-vis-op-vrijdag-van-rob-van-spanje-2Vis op vrijdag van Rob van Spanje
De auteur staat regelmatig even stil bij de doodgewone dingen in het leven. Het is die ene glimlach, dat enkele bloempje dat bloeit; je hoeft het alleen maar te zien.
‘Wat je ziet, schrijf je gewoon op,’ zegt de auteur. Als hij schrijft, voelt hij zich als een vis in het water.

De columns zijn geregeld getekend door de levenservaring van de auteur. Werkloos, depressief, een hersenbloeding. Wat doet dat allemaal met je? Dat raakt niet alleen jezelf maar vooral ook degenen die je lief zijn. Maar hij schrijft ook over feestelijke aangelegenheden en heel wat andere luchtige onderwerpen. Ook momenten van bezinning op dingen die er in het leven echt toe doen. Heel makkelijk leesbare stukjes, voor iedereen herkenbaar.

Het is juist de afwisseling in deze thema‚Äôs die de kracht vormt van deze bundel. Meestal serieus en toch altijd weer met een vleugje humor. ‘Zonder humor ga ik eerder dood dan mijn planning is,’ zo schrijft de auteur zelf..

Ook kans maken op deze prachtige prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Vis op vrijdag naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 9 decemeber2016

 

written by

1 reactie op Dolle December Dagen: Win Vis op vrijdag van Rob van Spanje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.