Trust kondigde met trots een nieuwe gaming keyboards aan binnen het gamingportfolio: de Acira 60% Mini Mechanical Keyboard. Het Acira toetsenbord biedt gamers een stijlvolle en handige optie met zijn compacte 60% formaat, waardoor het een kleine, krachtige en perfecte aanvulling is op elke gaming setup. Wat is ‘ie gaaf hé, dat nieuwste game-toetsenbord van Trust, jij kon ‘m winnen bij Banger Sisters! Heb je ook meegedaan, kijk dan snel of je hebt gewonnen.

Het Acira 60% Mini Mechanical Keyboard van Trust is voor gamers een compacte oplossing zonder dat ze in hoeven te leveren op prestatie. Met slechts 60% van het formaat van een normaal gaming toetsenbord, is de Acira ideaal voor ruimtebesparende oplossingen zonder functionaliteit te verliezen, waardoor meer ruimte overblijft voor het bewegen van de muis. De toetsen met dubbele functie zorgen ervoor dat gebruikers kunnen genieten van een full-size ervaring in minivorm, terwijl de mechanische Outemu Linear-schakelaars met tot 50 miljoen toetsaanslagen een responsieve ervaring geven. Het toetsenbord straalt daarnaast stijl uit door de RGB-achtergrondverlichting die tot 16,8 miljoen kleuren en effecten biedt, volledig aanpasbaar via de meegeleverde software. Met een afneembare kabel is de Acira eenvoudig op te bergen en te vervoeren. Voor thuis of onderweg, de Acira is de perfecte metgezel voor groot plezier in een kleine verpakking.

Banger Sisters mocht één van haar lezers blij maken met zo’n gaaf Mini Mechanical Keyboard Acira van Trust. Gefeliciteerd Menno uit Amstelveen, de Acira van Trust komt zo snel mogelijk jouw kant op!
Niet gewonnen maar toch zo’n gaaf Mini Mechanical Keyboard Acira van Trust hebben? Bestel ‘m via deze link:

written by

1 reactie op Winactie! Winnaar nieuwe Mini Mechanical Keyboard Acira van Trust!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.