Reis mee met de hartverwarmende avonturen van de Troetelbeertjes. In de zes gloednieuwe animatiespecials “Troetelbeertjes: Ontdek de magie”, keren de beertjes terug naar Cartoonito. Als aanvulling op de 50 afleveringen die eerder wereldwijd met groot succes zijn gelanceerd, beleven kijkers in deze zes nieuwe afleveringen opnieuw spannende avonturen.

De zes specials van “Troetelbeertjes: Ontdek de magie” zijn:
“Op zoek naar de Regenboogsteen”
“Het grote avontuur van Brombeer”
“De Ster van Duizend Wensen”
“Het Mysterie van het Gniffelende Spook”
“De Slechteriken Slaan terug”

“De Harteloze Spelen.”

Elke special onthult een uniek verhaal, waarin de Troetelbeertjes onbekend terrein verkennen en moeten vertrouwen op meer dan alleen hun kenmerkende buikprint en empathie. Ze leunen op elkaar en leren meer over zichzelf, waarbij ze moed, vastberadenheid en vriendschap omarmen om liefde de wereld in te stralen.

Met iconische personages zoals Hartebeer, Wensbeer, Lachbeer, Brombeer, Zonnebeer en Samenhorigheidbeer gaan de Troetelbeertjes in de openingsspecial op zoek naar de Regenboogsteen. In een zoektocht om de magische steen te herstellen nadat Lachbeer deze kapot heeft gemaakt, moeten de beertjes samenwerken om een nieuwe kleur te kiezen voor Saamhorigheidsbeer. Straal samen met de Troetelbeertjes terwijl ze in elke special voor een nieuw avontuur staan.

“Troetelbeertjes: Ontdek de magie” is geproduceerd door CloudCo Entertainment, dat al meer dan 40 jaar zorgt voor hartverwarmende avonturen. Met Cartoonito en MAX in EMEA als partners, zullen deze mini-films verder bouwen op het succes van de afleveringen van seizoen 1, de algehele Troetelbeertjes-ervaring verbeteren en het een ‘must-watch’ maken voor de volgende generatie fans.

Bekijk de Troetelbeertjes: Ontdek de magie specials op Cartoonito vanaf 1 juli om 07:00 uur.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.