23-dolle-december-dagen-win-van-werkloos-naar-depressief-van-rob-van-spanje

2016 is zijn laatste maand in gegaan, een maand die bij Banger Sisters de boeken in zal gaan als de Dolle December Dagen. En dol gaat het worden! De hele maand geven we te gekke prijzen weg! Vandaag maak je kans op het openhartige boek Van werkloos naar depressief van Rob van Spanje. Doe mee en wie weet win jij deze mooie prijs!

 

23-dolle-december-dagen-win-van-werkloos-naar-depressief-van-rob-van-spanje-2Van werkloos naar depressief – Rob van Spanje
‘Van werkloos tot depressief’ is een autobiografisch verhaal: een zeer openhartige beschrijving van een jarenlange zoektocht naar een nieuwe toekomst.
Onderwerpen die de revue passeren zijn onder andere: Wat betekent het om werkloos te worden en te zijn? Met welke instanties krijg je te maken? Het aparte wereldje van re-integratie en is dit geldverspilling? Volledig arbeidsongeschikt en chronisch depressief; wat is dat?

Het boek is vlot geschreven, leest heel gemakkelijk en is daardoor toegankelijk voor een breed publiek. Rode draad: Hoe moeilijk kan het zijn om beperkingen te accepteren en een nieuwe koers in te slaan? Een absolute aanrader voor lotgenoten en hulpverleners!

Ook kans maken op dit openhartige boek?
Stuur een mail met als onderwerp Van werkloos naar depressief naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 30 december 2016

written by

4 reacties op Dolle December Dagen: Win Van werkloos naar depressief van Rob van Spanje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.