Bij Banger Sisters vieren we deze laatste maand van 2021 het Fantastisch Feestdagen Festijn! Heel december staat in het teken van gezelligheid, feestdagen en natuurlijk… cadeautjes! In deze feestelijke decembermaand gaan we dan ook een hele hoop leuke cadeautjes weggeven. Doe mee en win fantastische prijzen! Bij deze winactie maak je kans op een Bolletje Banger Sisters Kerst pakket!

Wat is kerst zonder koekjes? Precies, dat vinden wij bij Banger Sisters nou ook! De allerlekkerste kerstkoekjes zijn natuurlijk die van Bolletje en daarom geven we een Bolletje Banger Sisters Kerst pakket weg met daarin de lekkerste kerstkoekjes van Bolletje, natuurlijk in een Banger Sisters tas.

Deze koekjes zitten in het Bolletje Banger Sisters Kerst pakket:
Chocoklokjes
De Chocoklokjes van Bolletje zijn biscuits met een heerlijk chocoladelaagje. En weet je wat er nou zo leuk is aan deze Chocoklokjes? Je kunt er niet alleen lekker van genieten, je kunt ze ook in de kerstboom hangen!

Kerstboompjes
De Kerstboompjes van Bolletje zijn versierd met heerlijke kokossnippers en suikerstukjes. Maar wees gewaarschuwd: als je er één hebt gehad, wil je er meer! Als je daar geen kerstgevoel van krijgt…

Kaneelsterren
De Kaneelsterren van Bolletje hebben een heerlijk wit laagje en zijn bestrooid met kaneel en suiker. En weet je wat er nou zo leuk is aan de Kaneelsterren? Je kunt er niet alleen lekker van genieten, je kunt ze ook in de kerstboom hangen!

Sneeuwmannen
De Sneeuwmannen van Bolletje hebben een lekkere zoete sneeuwlaag. Maar wees gewaarschuwd: als je er één hebt gehad, wil je er meer! Als je daar geen kerstgevoel van krijgt…

Nou als dát geen lekkere kerst wordt dan weten wij het ook niet meer!

Ook kans maken op dit lekkere pakket?
Stuur een mail met als onderwerp Bolletje Banger Sisters Kerst pakket naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 1 januari 2022

written by

5 reacties op Fantastisch Feestdagen Festijn bij Banger Sisters: Win een Bolletje Banger Sisters Kerst pakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.