Bij Banger Sisters vierden we deze laatste maand van 2021 het Fantastisch Feestdagen Festijn! Heel december stond in het teken van gezelligheid, feestdagen en natuurlijk… cadeautjes! In deze feestelijke decembermaand gaven we dan ook een hele hoop leuke cadeautjes weg. Bij deze winactie maakte je kans opeen Kneipp Good Night set! Heb je ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Goed slapen levert enorm veel voordelen op. Je wordt er gelukkiger van, je presteert er beter door en het houdt je letterlijk gezond en fit. Hoog tijd om meer aandacht te besteden aan onze nachtrust. Ontdek de nieuwe Kneipp Good Night producten.

Met de nieuwe lijn Good Night biedt Kneipp producten aan die ideaal zijn voor de ondersteuning van een goede nachtrust. De warme houtachtige geurbeleving van alpenden en amyris helpt om het hoofd tot rust te laten komen, waardoor je beter in slaap valt en de volgende ochtend weer fris wakker wordt.
Samen met Kneipp gaven we een heerlijk Kneipp Good Night set weg! Neem een warm bad en je wordt heerlijk rozig. Steek daarna voor een extra relaxmoment de geurkaars aan en leg het sheetmasker op je gezicht. Wat zal jij relaxen!

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, de Kneipp Good Night set komt zo snel mogelijk jullie kant op!
* Desireé
* K. Verstappen
* Tineke v Oosten

Niet gewonnen maar toch genieten van Kneipp Good Night?
Bestel ze snel via onderstaande link:

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.