6. Fantastisch Feestdagen Festijn- Win de dvd film Mud!

December is bij Banger Sisters een echte feestmaand, want wij vieren deze laatste maand van 2015 ons Fantastisch Feestdagen Festijn! De hele maand december gaan we elke dag prijzen weggeven. Doe je ook mee? Deze keer maak je kans op de dvd film Mud!

Mud
De veertienjarige vrienden Ellis en Neckbone doen een wonderlijke vondst op een van hun geheime, avontuurlijke ontdekkingstochten op de Mississippi: een boot die hoog in een boom hangt op een onbewoond eiland. Ze komen er al snel achter dat de mysterieuze en charismatische Mud, gespeeld door Matthew McConaughey, in ‘hun’ boot woont. Hij vertelt hen een fantastisch verhaal over hoe hij een man in Texas heeft vermoord en dat hij daarom wordt achtervolgd door wraakzuchtige premiejagers. Nu wacht hij tot de liefde van zijn leven, Juniper, gespeeld door Reese Witherspoon, naar de stad komt om samen met haar te vluchten. De jongens weten niet of ze Mud moeten geloven, maar besluiten toch om hem te helpen. Als een prachtige vrouw en een groep premiejagers naar hun dorp komen, lijkt Muds verhaal uit te komen.

Mud is een meeslepend drama en een subtiel geobserveerd coming-of-age verhaal. Jeff Nichols vertelt het met ritme, oog voor de schoonheid van de natuur van het Amerikaanse Zuiden en gevoel voor de personages. De film werd door critici unaniem geprezen en werd geselecteerd voor de Officiële Competitie van het prestigieuze Filmfestival Cannes.

Wil jij kans maken op deze meeslepende dvd film? We mogen er maar liefst 5 weggeven!
Stuur een mail met als onderwerp dvd film Mud naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 13 december 2015

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.