18. Fantastisch Feestdagen Festijn- Win Drie versies van ons van Laura Barnett!

December is bij Banger Sisters een echte feestmaand, want wij vieren deze laatste maand van 2015 ons Fantastisch Feestdagen Festijn! De hele maand december gaan we elke dag prijzen weggeven. Deze keer maakte je kans op Drie versies van ons van Laura Barnett! Heb jij ook mee gedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Drie versies van ons – Laura Barnett!
Sommige momenten kunnen je leven veranderen. Heb je je ooit afgevraagd: wat als…?
Een man loopt over het voetpad. Een vrouw, die hem tegemoet fietst, moet uitwijken voor een hond. Of krijgt een lekke band. Of fietst gewoon door. Op dat moment – man loopt, vrouw fietst – haakt hun toekomst in elkaar. Er zijn drie beslissende momenten, drie versies van het verhaal die de rest van hun verhaal bepalen. Eva en Jim zijn dan negentien.
Drie versies van ons volgt de drie manieren waarop hun leven zich kan ontvouwen na deze eerste ontmoeting. We volgende verschillende versies van hun relatie, van het begin tot het eind, samen en van elkaar gescheiden, waarin hun liefde steeds andere routes neemt, van hun ontmoeting in 1958 tot de ontknoping in het heden. Drie levens vol liefde, ambitie en verraad, maar bovenal drie levens met een rotsvaste connectie tussen twee personen. Het verhaal onderzoekt het idee dat er momenten zijn dat ons leven heel anders had kunnen verlopen, de piepkleine beslissingen die ons lot bepalen en de toevalligheden waar alles op gebaseerd is. Hoe makkelijk had het anders kunnen lopen? Wat als we elkaar toen niet ontmoet hadden?

Uitgeverij: Pepper Books
ISBN: 9789020608311
Prijs: € 19,95

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, Drie versies van ons komt in het nieuwe jaar jullie kant op!
* Erika van der Zijden
* Ria van Gompel
* Gerda van Drunen

written by

2 reacties op Fantastisch Feestdagen Festijn- Winnaars Drie versies van ons van Laura Barnett!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.