December stond natuurlijk in het teken van winter, kou, donkere dagen, feest en natuurlijk… cadeautjes! Het waren dit jaar bij Banger Sisters dan ook de Happy Hebberige Holidays want we gaven in deze feestelijke decembermaand een hele hoop leuke cadeautjes weg. Bij deze winactie maakte je kans op Worstelen met de wilgen van Melis van den Hoek. Heb je ook meegedaan, kijk dan snel of je hebt gewonnen!

Worstelen met de wilgen – Melis van den Hoek
Vergankelijkheid is wel het belangrijkste thema in deze bundel. Geïnspireerd door bijzondere beelden uit zijn dagelijks bezig zijn, geeft de dichter zijn visie op het gaan van de tijd naar een onbekend einde. De natuur speelt daarbij een belangrijke rol. Op humoristische wijze neemt hij ons mee door de polders; laat ons genieten van vlinders en hun bloemen, bezoekt een fazantenfeest, hangt aan een parachute, maar laat in zijn verzen steeds doorschemeren dat alles tijdelijk is, reden genoeg om het in woorden te vangen. Zijn gedichten zijn sterk van vorm, krachtig van taal. Enthousiast beschrijft hij het spel op de grens van fantasie en werkelijkheid. Tintelend taalgebruik in een dansend ritme maken het lezen tot een feest.

30 fraaie foto’s verwoord in 30 veelzeggende verzen

Gefeliciteerd Majonne Twigt, Worstelen met de wilgen komt zo snel mogelijk jouw kant op!

Niet gewonnen? Via onderstaande link kun je het boek bestellen!
[bol_product_links block_id=”bol_5e17678288ed6_selected-products” products=”9200000125150012″ name=”Worstelen met de wilgen – Melis van den Hoek” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.