9200000015354981

Samen met Uitgeverij Van Holkema & Warendorf speelt Banger Sisters voor Sinterklaas. We mogen namelijk een pakket weggeven met twee leuke boekjes van de grappigste, leukste en meest rondvliegende vogels van dit moment: Angry Birds. Wil je deze vogeltjes leren tekenen? Geen probleem! Of heb je zin om eens flink te puzzelen met de Angry Birds? Ook dat komt goed uit. Het pakket bestaat namelijk uit de Snelcursus Angry Birds tekenen en Angry Birds dekselse doolhoven en rare raadsels. Kijk snel verder hoe jij kans maakt op dit pakket boordevol boze vogeltjes.


Snelcursus Angry Birds tekenen
Leer nu zelf Angry Birds tekenen!
Wil jij als een volleerde game-designer annex striptekenaar leren tekenen? Dan is dit Angry Birds-boek echt iets voor jou: een tekencursus Angry Birds tekenen. Het ideale cadeau voor alle Angry Birds-fans!

Door middel van de heldere uitleg die ondersteund wordt door duidelijke afbeeldingen kan iedereen deze boze, maar o zo grappige vogeltjes zelf tekenen. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de verschillende Angry Birds moet tekenen, zoals de verhoudingen van het gezicht en het lijfje. Heb je dat eenmaal onder de knie, dan kun je zelf level na level (na)tekenen!

Angry Birds dekselse doolhoven en rare raadsels
Ben je gek op puzzelen én op Angry Birds, dan is dit een ultieme must-have! Dit boekje staat boordevol raadsels, puzzels, woordpelletjes en tekeningen die zorgen voor urenlang plezier. Voor iedereen die wel van een uitdaging houdt, is dit een boekje dat zeker niet mag ontbreken in je Angry Birds collectie.

Hoe maak je kans?
Wil jij kans maken op zo’n Angry Birds pakket? Beantwoord dan voor 5 december 2013 de volgende vraag:
Wie is jouw favoriete Angry Bird en waarom vind je dat hij de beste eitjes heeft?
De leukste, grappigste en uniekste inzending wordt beloond met dit pakket.
Mail je inzending naar winnen@erya.nl en wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.