9200000011356673

Samen met Uitgeverij Van Holkema & Warendorf speelt Banger Sisters voor Sinterklaas. We mogen namelijk een pakket weggeven met twee leuke boekjes van het bekende karakter Peppa, namelijk: Fijne verjaardag, Peppa! en Speel met Peppa! Kijk snel verder hoe jij kans maakt op dit vrolijke en interactieve pakket.


Fijne verjaardag, Peppa!
Peppa is jarig en dat is reuze spannend. Er zijn cadeautjes, slingers en taart. Hoera! Zal Peppa’s verjaardagswens ook nog uitkomen, als ze de kaarsjes uitblaast?
De verjaardag van Peppa is niet alleen voor haarzelf spannend, ook haar broertje George mag vriendjes uitnodigen. Maar George en zijn vriendjes snappen de spelletjes voor de grote varkentjes niet goed, daarom moeten ze huilen. Gelukkig is daar papa, die zorgt voor een geweldige afleiding!
Peppa heeft naast dit alles de verjaardag van haar leven, vooral omdat ze het cadeautje krijgt wat ze al zo lang wilde hebben.
Dit boekje is een en al herkenning voor kinderen. Door de prachtige en aansluitende illustraties is het verhaal helemaal af. De dialogen zijn speels en het lettertype groot, waardoor het een feest is om dit boekje samen met je kind te lezen.

Speel met Peppa
Een eigenwijs prentenboekverhaal over de soms iets té enthousiaste Peppa. Peppa heeft zoveel energie, dat ze iedereen horendol maakt. De handpop maakt het verhaal interactief en daagt voorlezers en kinderen uit om mee te spelen.
Peppa is een waanzinnig leuk varkentje dat haar enthousiasme niet onder stoelen of banken steekt. Zo maakt ze haar broertje wakker omdat ze iets te wild uit bed springt, verpest ze het liedje van Suzy omdat ze heel hard mee gaat klappen en laat mama allerlei belangrijke papieren uit haar handen vallen omdat Peppa moet niezen. Gelukkig loopt het verhaaltje uiteindelijk goed af.
Wat dit boekje zeer bijzonder maakt, is de grote handpop die in het boek vastzit. Hierdoor kan zowel de verteller als degene die voorgelezen wordt Peppa op unieke wijze mee laten doen aan het verhaal. Ook zijn de illustraties in het boek, zoals we gewend zijn, vrolijk, speels en uniek. Kortom: een plezier om voor te lezen of voorgelezen te worden!

Hoe maak je kans?
Wil jij kans maken op zo’n grappig pakket? Stuur dan voor 5 december 2013 een kort verhaaltje over het grootste ‘oeps’ moment van je kindje; een situatie zoals de eigenwijze Peppa meemaakt in Speel met Peppa. De leukste, grappigste en uniekste inzending wordt beloond met dit pakket.
Mail je inzending naar winnen@erya.nl en wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.